Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το 9ο αστέρι για την ομάδα μπάσκετ της ΔΑΕΘ


Η ομάδα μπάσκετ της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιτηρήσεων Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Ε.Θ.), κατέκτησε το 9ο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (Γ.Α.Δ.Θ.), με νίκη της επί της ομάδος του Αστυνομικού Μεγάρου (Α.ΜΕ.Θ) με σκορ με σκορ 90-57, σε αγώνα που έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.


Η ΔΑΕΘ με αυτή την κατάκτηση, έκανε το Νταμπλ της σεζόν 2022-2023, αφού είχε πάρει και το κύπελλο (πάλι κερδίζοντας την Α.ΜΕ.Θ. με σκορ 64-48), συνεχίζοντας έτσι την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών.


Σε μια λαμπερή τελετή ο προπονητής της ομάδας κ. Ιγνατίδης Ηλίας, παρέδωσε στον διευθυντή της Δ.Α.Ε.Θ Ταξίαρχο κ. Μπασμπανά Γεώργιο τα δυο τρόπαια που κατακτήθηκαν (φωτό). Ο διευθυντής συνεχάρη τον προπονητή και τα μέλη της ομάδας και τους ευχήθηκε πάντα νίκες, υποσχόμενος τη στήριξη του ιδίου και της υπηρεσίας.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δ.Α.Ε.Θ. κατέκτησε άλλες δυο διακρίσεις στη διοργάνωση. Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του τελικού αναδείχθηκε ο Τσαβλίδης Αναστάσιος, ενώ ο Δελόγλου Φώτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στα τρίποντα. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Τσιτσινάκης Ιωάννης της Α.ΜΕ.Θ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια