Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Helmos mountain festival: Ένωση Αχαΐας: Αρτιότατη οργάνωση από αστυνομικής πλευράς , ο Διοικητής και οι συνάδελφοι που έλαβαν μέτρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια


Για πρώτη φορά στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώθηκε το Helmos mountain festival με τη συμμετοχή 12.000 και πλέον ατόμων από όλη την Ελλάδα. 

Το χιονοδρομικό κέντρο και η πόλη των Καλαβρύτων κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμου σε μια πρωτόγνωρη οργάνωση η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με αποτέλεσμα να τονωθεί οικονομικά ολόκληρη η περιοχή και να δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του Χελμού επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. 

Από αστυνομικής πλευράς τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν απολύτως πετυχημένα . Ο Διοικητής του ΑΤ Καλαβρύτων, το προσωπικό το Τμήματος και οι ενισχυτικές δυνάμεις είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς διαχειρίστηκαν με επαγγελματισμό μια εκδήλωση με χιλιάδες νεαρών χωρίς να έχουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο ο οποίος μας συγκίνησε με την εξαιρετική φιλοξενία και τη διοικητική μέριμνα για όλους τους συναδέλφους. Όταν υπάρχει τόσο αγαστη συνεργασία μεταξύ φορέων γίνονται θαύματα.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια