Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η κυβέρνηση προτίμησε να προσλάβει αστυνομικούς για τα πανεπιστήμια και όχι γιατρούς για το ΕΚΑΒ


Παραθέτουμε κείμενο αναγνώστη του Bloko.gr

Δύο μαζεμένα περιστατικά εμφάνισαν τα τεράστια προβλήματα στο ΕΣΥ και πιο συγκεκριμένα στο ΕΚΑΒ. Γίνεται λόγος ότι το προσωπικό δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες, ότι ένα ασθενοφόρο αντιστοιχεί σε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα νησιά

Τώρα ακούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι εγγυάται ο ίδιος ότι όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν και τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται στην Κυβέρνηση ότι δεν έκανε τίποτα. Άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ τί έκανε όταν βρέθηκε στην εξουσία επί 4 1/2 χρόνια;

Προφανώς και πρέπει να γίνουν προσλήψεις όμως η προηγούμενη Κυβέρνηση προτίμησε να προσλάβει 600 αστυνομικούς για να φυλάνε τα πανεπιστήμια και τελικά δεν πήγαν ποτέ να φυλάξουν τα πανεπιστήμια. 

Είδαμε κάτι αστυνομικούς με πράσινα ρούχα, εκπαιδευμένους όπως έλεγε ο Θεοδωρικάκος να κάνουν  βόλτες αλλά ποτέ να μην εκτελέσουν τα καθήκοντα για τα οποία προσελήφθησαν στο Δημόσιο.

Τελικά που βρίσκονται σήμερα αυτοί οι αστυνομικοί; Ελπίζω να πήγαν σε κάποιο τμήμα μπας και μειωθεί η εγκληματικότητα.

Ας έπαιρναν 300 αστυνομικούς και 300 γιατρούς-οδηγούς-διασώστες για τα ασθενοφόρα.

Προφανώς και θα έλεγε κάποιος πονηρός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων στην ΕΛΑΣ από ότι στο ΕΚΑΒ και ίσως να θέλησε να βολέψει τα δικά της παιδιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια