Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΠΛΣΑΠΝ: Ένας χρόνος ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ


Διαβάστε την ανακοίνωση

Ένας χρόνος ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ!

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις αρχαιρεσίες της ΕΠΛΣΑΠΝ και την αλλαγή του Προεδρείου αυτής.
Ένας χρόνος δημιουργικός, ένας χρόνος αλλαγής στόχων και κατευθύνσεων.
Με ιδιαίτερη χαρά, στη διάρκεια αυτής της πορείας:

Αυξήσαμε κατά 100 και πλέον τα μέλη της Ένωσης ισχυροποιώντας την παρουσία της .

Διεκδικήσαμε Δικαστικά την καταβολή αναδρομικών από τις περικοπές του Μισθολογίου μας που δε μας καταβάλλονται από το 2018.
✅ Συμμετείχαμε στα Συνέδρια και Γενικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΛΣ) με τοποθετήσεις  , διεκδικώντας την ισχυροποίηση της φωνής μας .
✅ Διαδηλώσαμε στη ΔΕΘ για τα δικαιώματα του κλάδου μας .
✅ Συμμετείχαμε με συνδικαλιστικές παρεμβάσεις στα αρμόδια όργανα, επιτυγχάνοντας την τροποποίηση νόμων και διαταγμάτων .
✅ Διευρύναμε τις εθελοντικές αιμοδοσίες εκτός του υπουργείου σε περιφερειακές υπηρεσίες και στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στις οποίες η μεγάλη προσέλευση κόσμου δίνει ελπίδα και μάθημα ζωής (με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη διάθεση αίματος στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη) ενισχύοντας τις τράπεζες αίματος της Ένωσης .
✅ Πετύχαμε σημαντικές εκπτώσεις για είδη και υπηρεσίες προς τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους , διευρύνοντας την γκάμα των παροχών σε υπηρεσίες υγείας ,αθλητισμού , εστίασης , διασκέδασης και υπηρεσιών που θα ελαφρύνουν τον βεβαρυμμένο οικονομικό προϋπολογισμό των οικογενειών (πχ. δωρεάν φορολογικές δηλώσεις για όλες τις οικογένειες των μελών) .
✅ Διενέργεια μηνιαίων κληρώσεων στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας τόσο για τα μέλη όσο και τα τέκνα αυτών .
✅ Εξασφαλίσαμε θέσεις στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου Αθηναίων για τα τέκνα των στελεχών ΛΣ .
✅ Πετύχαμε καίριες παρεμβάσεις δια του αντιπροσώπου μας στην ΠΟΕΠΛΣ στο ΤΑΛΣ για την πραγματοποίηση της δυνατότητας παροχής δανείων και προκαταβολής εφάπαξ στα στελέχη .
✅ Συνεργαζόμαστε με σθένος με τον δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο, την ΠΟΕΠΛΣ, στο δύσκολο έργο της υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων .
Μα πάνω από όλα :
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ πως θα συνεχίσουμε στο δρόμο της ενότητας και της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της ΕΠΛΣΑΠΝ και των συναδέλφων που με τόσο κόπο επιτυγχάνουμε καθημερινά .
Συνεχίζουμε μαζί να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε !



Πηγή:  limenikos.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια