Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ως πότε ο Έλληνας αστυνομικός θα βάζει πλάτη για όλα τα θέματα, δίχως αντίκρισμα; ''


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr
Είναι αδιανόητο και φανερά εκνευριστικό ο αστυνομικός να πληρώνει ακόμα  εισφορά αλληλεγγύης υπέρ ανέργων για πενήντα (50) ευρώ περίπου κάθε μήνα και όλοι να διαδίδουν ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια, έρχονται αυξήσεις, αναπροσαρμογές στους μισθούς και άλλες παροχές. 

Ως πότε ο Έλληνας αστυνομικός θα βάζει πλάτη για όλα τα θέματα, δίχως αντίκρισμα; 

Δυστυχώς αρμόδιος δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα, που μας έχουν επιβαρύνει οικονομικά και δεν δικαιολογούνται με τις εξαγγελίες της πολιτείας.

Πρέπει να λυθεί άμεσα αυτό το θέμα. Οι κκ συνδικαλιστές πρέπει να
το θέσουν άμεσα, ώστε να επιλυθεί γιατί κουράστηκαμε μόνο με τις προφορικές
δεσμεύσεις. 

Είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Έλληνας αστυνομικός βάζει πλάτη; για όλα τα θέματα;
μπορει ο αρθρογραφος να το αναπτυξει;

και γιατι να μην πληρωνει ο ελληνας αστυνομικος εισφορα αλληλεγγυης υπερ ανεργων; ο Ελληνας αστυνομικος βαζει πλατη στο συστημα που τον βαζει να πληρωνει οτι πληρωνει, και οποιος εχει αλλη αποψη -εκτος μαλλον αμα ειναι αστυνομικος- ξυλο χημικα κατηγοριες κλπ αυτη ειναι η μια αληθεια η αλλη ειναι επειδη δεν τον αφορα, δεν θα μεινει ανεργος.

γιατι οι υπολοιποι που εχουμε να δουμε εκκλησια απο οταν μας βαφτισανε πρεπει να πληρωνουμε το παπαδαριο; ΓΙΑΤΙ το ενα γιατι το αλλο;

Λοιπον ο ελληνας αστυνομικος να μην παραπονιεται, ΠΡΕΠΕΙ να συνεχισει να πλατσουριζει στα βουρκονερα που ο ιδιος συνειδητα επελεξε και να συνεχισει να βαζει πλατη στην εκαστοτε κυβερνηση που κανει παρτυ δισεκατομμυριων καθε μηνα μαζι με τους κουμπαρους, επειδη ετσι δεν θα τον απολυσουν και θα εχει το ελευθερο να παιζει τον καουμπου χωρις συνεπειες, με οπλο στην ζωνη παντα, με τους δικαστες να του κανουν πλατες, τους ασυλουχους πολιτικους να του κλεινουν το ματι και να ερμηνευει τον νομο αν και οπως τον βολευει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εδώ στην αστυνομία πληρώνεις για να κάνεις την υπηρεσία σου σωστά. Θέλω να πω πληρώνεις για να αγοράζεις στολές ένα σεβαστό ποσό , πληρώνεις για να πας μεταγωγή σαν άνθρωπος διότι η υπηρεσία σου χορηγεί ένα μικρό ποσό για έξοδα ταξιδιού και πόσα άλλα.