Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τσαϊρίδης: Σε τεράστιο κίνδυνο η ασφάλεια των αστυνομικών λόγω των επικοινωνιών (ΗΧΗΤΙΚΟ)




Το πρόβλημα των ανεπαρκών συστημάτων ενδοεπικοινωνίας της ΕΛΑΣ, που όπως λέει θέτει σε τεράστιο κίνδυνο την ασφάλεια των αστυνομικών, επαναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, με αφορμή τη προχθεσινή καταδίωξη στη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Όπως επισήμανε ο κ. Τσαϊρίδης, μιλώντας στο GRTimes.gr, στη διάρκεια της καταδίωξης αυτοκινήτου χθες το βράδυ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Επιχειρήσεων, αλλά δεν τους άκουγαν.


Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις «διάτρητες» επικοινωνίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΑΥΘ, θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την ασφάλεια των αστυνομικών.




Στη συνέντευξη του ο κ. Τσαϊρίδης, αναφέρεται ακόμα στην κατάσταση της υγείας των δύο αστυνομικών που τραυματίστηκαν στην καταδίωξη, ενώ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές, ζητάει να διατεθούν κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό των επικοινωνιών και να θεσμοθετηθεί η επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά ο κ. Τσαϊρίδης, στο παρακάτω βίντεο:



Πηγή: www.grtimes.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια