Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη φυλακή δύο από τα μέλη της συμμορίας που εξάρθρωσε το Τ.Α. Ωρωπού - Δρούσαν με απίστευτο θράσος (ΒΙΝΤΕΟ)


Ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι απολογίες των ατόμων που συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον 10 κλοπές με λεία δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα υπερβόρεια προάστια της Αττικής με τον 56χρονο που φέρεται ως εγκέφαλος και έναν 21χρονο να παίρνουν το δρόμο για τις φυλακές.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν το αυτοκίνητο της συζύγου του 21χρονου και ένα πολυτελές όχημα χρυσαφί χρώματος με τα οποία κινούνταν σε Καπανδρίτι και Αφίδνες. 

Ο 56χρονος φέρεται ως το άτομο που οδηγούσε το όχημα και κρατούσε τσίλιες. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr γιαεπαγγελματία διαρρήκτη με πλούσιο παρελθόν που έχει πολλές φορές απασχολήσει τις Αρχές.

Οι δύο νεαροί με ένα ακόμη άτομο που δεν έχει εντοπιστεί αναλάμβαναν να κάνουν τις κλοπές.

Οι κλοπές ξεκίνησαν στις αρχές του έτους όπου σε πρώτη φάση είχαν ως επιχειρησιακό αυτοκίνητο το πολυτελές (του είχαν φορέσει πινακίδες που είχαν κλαπεί από όχημα στη Ραφήνα) και συνεχίστηκαν από τον Μάιο με το όχημα της συζύγου.

Το πολυτελές όχημα με τη μαύρη οροφή


Το όχημα της συζύγου

Το μεσημέρι της 6ης Ιουνίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Β/Α Αττικής τους εντόπισαν στη Βαρυμπόμοη και επιχείρησαν να τους ελέγξουν με τον οδηγό να πατάει γκάζι και να ακολουθεί καταδίωξη. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και προσπάθησαν να το βάλουν στα πόδια. Αρχικά συνελήφθησαν οι δύο νεαροί και στη συνέχεια ο 56χρονος ο οποίος αντιστάθηκε. 

Στο όχημα μάλιστα βρέθηκαν κλοπιμαία. 

Το bloko.gr παρουσιάζει βίντεο από τη δράση τους όταν εισέβαλαν σε ένα σπίτι.



Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ''ξεψάχνισαν'' την υπόθεση και βρήκαν πολλά βίντεο από τη δράση τους. Σε ένα απαθανατίζεται ένας από τους νεαρούς να χτυπά κουδούνι σε σπίτι και να πιάνει την κουβέντα στον ιδιοκτήτη λέγοντας ψέματα ότι δήθεν μένει δίπλα και πως θα χρειαστεί ρεύμα μόνον και μόνο για να διαπιστώσει πότε το πεδίο θα είναι ελεύθερο.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια