Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορυδαλλός: Η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου στον "Ράμπο"- Τον είχε καλέσει για "φιλική συζήτηση"



Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της βίντεο από τη στιγμή της διπλής μαφιόζικης εκτέλεσης.


Ενημέρωση από "ανθρώπους της νύχτας" είχαν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου για τον "Ράμπο", τον 38χρονο που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ το βράδυ της Τετάρτης (8/6) στον Κορυδαλλό, μαζί με τον 30χρονο κουνιάδο του.

Σύμφωνα με το Mega και τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Αστυνομία είχε ενημέρωση από ανθρώπους της νύχτας πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση και ειδικά εναντίον του 38χρονου "Ράμπο".


Ο οδηγός του θωρακισμένου τζιπ στο οποίο εκτελέστηκε, είχε κληθεί μάλιστα στην Ασφάλεια τον περασμένο Οκτώβριο για "φιλικές συζητήσεις", όπως συνηθίζονταν με τους αστυνομικούς, προκειμένου να σταματήσουν οι εγκληματικές δράσεις και να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος. Η τακτική αυτή όμως σταμάτησε τους τελευταίους μήνες.





Η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε πληροφορίες πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ του 38χρονου και ανθρώπων της νύχτας και πως υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του.

Η συγκεκριμένη μαφιόζικη δολοφονία συνδέεται με άλλες δύο δολοφονίες επιχειρηματιών που είχαν γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο και οι Αρχές θεωρούν πως υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των υποθέσεων.
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Η μαφιόζικη εκτέλεση αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia, καθώς η σχέση των θυμάτων με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το χτύπημα παραπέμπει σε "συμβόλαιο θανάτου".


Μάλιστα, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν, σε μία προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους.

Σε λιγότερα από 120 δευτερόλεπτα και με περισσότερες από 50 σφαίρες από δύο καλάσνικοφ, οι πληρωμένοι δολοφόνοι εκτέλεσαν το διπλό συμβόλαιο θανάτου σε βάρος ενός 38χρονου "Ράμπο" και του 30χρονου κουνιάδου του, στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένουν στο Κορυδαλλό.





Το χρονικό της εκτέλεσης

Είκοσι λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ο 38χρονος μαζί με τον κουνιάδο του βρίσκονται μέσα σε ένα θωρακισμένο μαύρο τζιπ επί της οδού Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Μόλις φτάνουν στην πολυκατοικία όπου μένουν, ο συνοδηγός αποβιβάζεται από το όχημα και ανοίγει την γκαραζόπορτα. Τότε στο σημείο φτάνει ένα μαύρο τζιπ , με δυο άτομα να βγαίνουν από αυτό κρατώντας καλάσνικοφ. Αμέσως πυροβολούν τον 30χρονο, ο οποίος αφήνει την τελευταία του πνοή ελάχιστα λεπτά μετά.

Διαβάστε Επίσης






Χωρίς να χάσουν χρόνο οι δυο πληρωμένοι δολοφόνοι ανοίγουν την πόρτα του αυτοκίνητου και πυροβολούν τον 38χρονο οδηγό δεκάδες φορές σε σώμα και κεφάλι. Γνωστός ως "Ράμπο" ή "Ταξιτζής".

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι από τις ελάχιστες φορές οπού διαπιστώνουν οι σε συμβόλαιο θανάτου οι δράστες χρησιμοποιούν αυτοκίνητο και όχι μοτοσυκλέτες.
Διένυσαν 8.5 χλμ. μετά την εκτέλεση

Ο οδηγός του μαύρου οχήματος που πιθανόν δεν ήταν ένας από τους δυο εκτελεστές γνωρίζοντας καλά τα στενά του Κορυδαλλού φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο και σε ελάχιστο χρόνο διανύει μια απόσταση 8,5 χιλιομέτρων, με τους δράστες να βάζουν φωτιά στο όχημα στα τούνελ του Ασπροπύργου εξαφανίζοντας τα ίχνη τους.


Ο 38χρονος έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ για υποθέσεις της νύχτας και φαίνεται πως λάμβανε μέτρα αυτοπροστασίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο 30χρονος κουνιάδος του, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, ήταν ο οδηγός επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στο σπίτι του στα Δερβενοχώρια το Πάσχα του 2022.

Η Ασφάλεια έχει στα χέρια της βίντεο όπου μπορεί να έχουν καταγραφεί σκηνές από τη στιγμή της δολοφονίας και αναμένεται να το εξετάσουν τις επόμενες μέρες ενώ εστιάζουν σε τρεις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν στην περιοχή ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.


Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια