Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Πρόεδρο του ΤΑΠΑΣΑ συναντήθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης


Διαβάστε την ανακοίνωση

Μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, η Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ μαζί με τον εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Δ.Σ. του ΤΑΠΑΣΑ κ. ΑΥΡΗΛΙΩΝΗ Γεώργιο, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΑΠΑΣΑ Ταξίαρχο κ. ΜΑΝΩΛΗ Ευάγγελο και την Τμηματάρχη του Κ.Υ.Υ.Α.Π. Αστυνόμο Β΄ κ. ΣΤΑΘΗ Αγγελική.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέλιξη των διαδικασιών για την σύναψη σύμβασης μεταξύ του Κ.Υ.Υ.Α.Π./ΤΑΠΑΣΑ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης , ώστε οι ασφαλισμένοι στο Ταμείο πρώην Αστυνομίας Πόλεων αστυνομικοί που υπηρετούν στον Νομό Ροδόπης να απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής συμμετοχής για την αγορά φαρμάκων και το ποσοστό συμμετοχής να καταβάλλεται απευθείας από τον Κ.Υ.Υ.Α.Π. στα φαρμακεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης.

Σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπήρχαν στο πληροφοριακό σύστημα του Ταμείου και προκαλούσαν χρονική καθυστέρηση , μας ενημέρωσαν ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχουν ξεπεραστεί στο σύνολό τους.

Πολύ σύντομα λοιπόν , θα μπορούμε να έχουμε θετική εξέλιξη ως προς την δικαίωση ενός ακόμη αγώνα της παρούσας Διοίκησης της Ένωσής μας, η οποία εδώ και δύο έτη έχει προβεί σε πληθώρα συναντήσεων αναπτύσσοντας μία εξαιρετική συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ροδόπης , αλλά και με τη Διοίκηση του ΤΑΠΑΣΑ, πάντα με την στήριξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ.



                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα


 


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια