Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα – Τα δυο σενάρια που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο»

Το κριάρι και η ενδοοικογενειακή βία



Οι Αρχές της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες για να ρίξουν φως στον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα την Παρασκευή.



Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από τον θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις. Μάλιστα οι Αρχές από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να φανούν τα αίτια του θανάτου της αλλά και ο δράστης.

αβάλα: Το σενάριο που δείχνει θάνατο από χτυπήματα κριαριού

Το ενδεχόμενο ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα να προήλθε τελικά από φονικά χτυπήματα κριαριού και όχι ανθρώπου εξετάζουν πλέον οι ελληνικές αρχές, μετά και τη δεύτερη αυτοψία που πραγματοποίησε κοντά στο ποιμνιοστάσιο ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής, το μεσημέρι της Κυριακής.


Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του ThessToday.gr, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας καθώς και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από τη θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.

Καβάλα: Οι δηλώσεις «φωτιά» του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία

Συντετριμμένος ο αδελφός της, μίλησε στο MEGA αναφέροντας: «Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά».


Ωστόσο, ο αδελφός του θύματος καταγγέλλει τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά. «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες».
Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια