Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δικογραφία εις βάρος Ισραηλινών για μαγνητοσκόπηση ερωτικής συνεύρεσης με 19χρονη Αγγλίδα


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Ιαλυσού για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο Ισραηλινών που καταμηνύθηκαν από μια Αγγλίδα για παράνομη μαγνητοσκόπηση ερωτικής της συνεύρεσης.

Πιο συγκεκριμένα, την 06.10 ώρα της 27ης Ιουνίου 2023 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού από μια 19χρονη Αγγλίδα, προσωρινή κάτοικο ξενοδοχείου στον Θεολόγο, παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων από δύο άγνωστα σ’ αυτήν άτομα με καταγωγή από το Ισραήλ.

Η 19χρονη βρίσκεται στο νησί της Ρόδου για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με δύο φίλες της και την 27η Ιουνίου 2023 και ώρα 02:45 περίπου κάλεσε στο δωμάτιο 116 του ξενοδοχείου όπου διαμένει, δύο άγνωστα αγόρια, υπηκόους Ισραήλ, ηλικίας περίπου 19 ετών, τους οποίους είχε γνωρίσει πριν από δύο 
ημέρες σε μπαρ στο Φαληράκι.

Με τον έναν από τους δύο, με την συναίνεσή της ήρθε σε ερωτική επαφή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και κατά την πράξη διαπίστωσε ότι ο έτερος την βιντεοσκοπούσε κρυφά χωρίς να τον αντιληφθεί και χωρίς την συγκατάθεσή της. Μόλις οι δύο άγνωστοι δράστες έγιναν αντιληπτοί, τράπηκαν σε φυγή.

Διενεργείται προανάκριση.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

πηγή: dimokratiki.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια