Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Forbes: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός ΝΒΑ»


Το διάσημο «Forbes» εκθείασε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την οποία και χαρακτήρισε ως την καλύτερη εκτός ΝΒΑ!

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η αναφορά του «Forbes» στον μπασκετικό Ολυμπιακό λίγο πριν από το Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε και έχοντας ολοκληρώσει μια ονειρώδης regular season.

Με αφορμή τη φοβερή χρονιά των «ερυθρόλευκων» το διάσημο περιοδικό ανέλυσε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κάνοντας ειδική αναφορά, κυρίως, στον Σάσα Βεζένκοβ.

«Ο Βεζένκοβ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αυτής της σεζόν, καθώς κανένας άλλος στην διοργάνωση δεν δεν απαιτεί τόσο μεγάλο αμυντικό σχεδιασμό παιχνιδιού των αντίπαλων ομάδων. Η στρατηγική του Ολυμπιακού γύρω από τον Βεζένκοβ με το υπόλοιπο ρόστερ του, τον οδήγησε να ανεβαίνει στην κορυφή κάθε διοργάνωσης που έχει συμμετάσχει» ανέφερε χαρακτηριστικά υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι τα δικαιώματα του φόργουορντ του Ολυμπιακού στο ΝΒΑ ανήκουν στους Σακραμέντο Κινγκς. Επιπλέον τόνισε το εν λόγω δημοσίευμα ότι από τότε που έγινε ο Βεζένκοβ παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.

Μεταξύ άλλων παραθέτει τα στατιστικά του (σ.σ. 17.7π., 7ριμπ., 1.9ασ., ανά 28.8 λεπτά συμμετοχής), αναλύει το ρόστερ της ομάδας και αφού εξηγεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους που έχει διεκδικήσει, στέκεται και στο γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα τους ΜακΚίσικ και Γουόκαπ. Εν κατακλείδι χαρακτηρίζει τους «ερυθρόλευκους» ως την καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός ΝΒΑ.

Πηγή: gazzetta.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια