Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάριος Παπαγεωργίου: Ο "εγκέφαλος" της απαγωγής είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και τη CIA



Γιατί πιστεύεται πως τα οστά του άτυχου φοιτητή είναι θαμμένα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.




Οκτώ νέα πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών για την απαγωγή και δολοφονία του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο και τα όσα αποκάλυψε στο Mega, ο 83χρονος "εγκέφαλος" της απαγωγής και δολοφονίας του 27χρονου, φέρεται να είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, με στρατιωτικούς ενώ εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματαποστολές. Επικαλείται μάλιστα ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα.

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται να συμμετείχαν στην απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου, είναι ένας ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος και ο 83χρονος "εγκέφαλος" της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.



Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης, αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.





Που είναι θαμμένος ο άτυχος φοιτητής;

Την ίδια ώρα το μεγάλο ερώτημα παραμένει. Πού βρίσκεται θαμμένος ο Μάριος; Ένα ερώτημα που βασανίζει εδώ και 11 χρόνια τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το Star, πιθανό σημείο θεωρείται η περιοχή των Καμένων Βούρλων. Εκεί εκτιμάται πως οι δράστες έθαψαν τον άτυχο Μάριο, πιθανόν στις 28 Αυγούστου 2012, 19 μέρες δηλαδή μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του. Τα δύο αυτά στοιχεία προκύπτουν μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες όπου αναφέρονται 400 χιλιόμετρα περίπου πήγαινε - έλα από την Αθήνα.

Είναι πρωτοφανές ότι σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν αποκαλύπτει τον τόπο που θάφτηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου. Έχουν γίνει δύο δικαστήρια, υπήρξαν καταδίκες και οι εμπλεκόμενοι δεν αποκάλυψαν το παραμικρό.


Πριν από λίγους μήνες κρατούμενος είχε ισχυριστεί ότι υπάρχουν οστά στα Δερβενοχώρια και ανήκουν στον άτυχο φοιτητή. Η εξέταση dna ήταν και αυτή τη φορά αρνητική.
"Να μου πουν πού έχουν πετάξει τα οστά του παιδιού μου"

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ξεσπά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ζητώντας να μάθει πού έχουν θάψει το παιδί της: "Ας τους βοηθήσει ο Θεός να μου πούνε που έχουν πετάξει τα κόκκαλα του παιδιού μου. Θέλω το παιδάκι μου εγώ, τίποτα άλλο δε θέλω, έτσι πες τους", λέει η κ. Βαρβάρα.

Η μητέρα του Μάριου ήλπιζε ότι σήμερα στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι θα αποκαλύψουν πού είναι το παιδί της. Εκείνοι αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν το παραμικρό.

"Θέλουν να βρεθούν στη θέση μου; Ας έρθουν οι κύριοι , κύριοι αυτοί να βρεθούν στη θέση μου. Δεν τους το εύχομαι, σε κανέναν δεν το εύχομαι. Γιατί δεν μιλάνε; Τι τους εμποδίζει να μιλήσουνε; Ποιος τους καλύπτει και δεν τους αφήνει να μιλήσουνε; Και αυτούς και οι υπόλοιποι και αυτός που είναι μέσα και αυτοί που θα ακολουθήσουνε. Γιατί δεν ανοίγουνε το στοματάκι τους το γλυκό να πούνε κάτι; Δε φοβούνται Θεό;", αναρωτιέται η μητέρα του Μάριου.





Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια