Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έριξαν καπνογόνο σε προεκλογική συγκέντρωση του Κυρανάκη στου Ζωγράφου


Επεισόδιο σημειώθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στου Ζωγράφου, στην πλατεία Τερζάκη.

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, αναρχικοί πέρασαν με μηχανάκι, πέταξαν καπνογόνο στο πλήθος, στο οποίο υπήρχαν και ηλικιωμένοι, και εξαφανίστηκαν.



Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα από το σημείο όπου μιλούσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρίσκεται παιδική χαρά, στην οποία εκείνη τη στιγμή έπαιζαν παιδιά.

Μάλιστα, υπήρχαν και απειλητικά συνθήματα γραμμένα στους τοίχους.Έριξαν καπνογόνο σε προεκλογική συγκέντρωση του Κυρανάκη στου Ζωγράφου
Έριξαν καπνογόνο σε προεκλογική συγκέντρωση του Κυρανάκη στου Ζωγράφου
«Καθόλου δεν τους φοβόμαστε. Τολμούν να παίξουν με την υγεία σας, αυτή είναι η αριστερά», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, όπως δεν πέρασε και ποτέ», πρόσθεσε.
Κυρανάκης: Δεν τους φοβάμαιΈριξαν καπνογόνο σε προεκλογική συγκέντρωση του Κυρανάκη στου Ζωγράφου

Ο Κ. Κυρανάκης αργότερα, με ανάρτησή του, τόνισε πως δεν πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις.
Απειλητικά συνθήματα κατά του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
«Δεν τους φοβήθηκα ποτέ στη διαδρομή μου, δεν θα φοβηθώ ούτε και τώρα. Σε εσάς που δεν διστάσατε να πετάξετε δακρυγόνα σε μια πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά, εσείς που πάντα προσποιείστε τους "δημοκράτες" αλλά το μόνο που γνωρίζετε είναι η φίμωση και η βία, την καλύτερη απάντηση έδωσαν οι πολίτες που έμειναν στην πλατεία μέχρι τέλους και υπερασπίστηκαν τη γειτονιά τους. Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε».
Ανακοίνωση της ΝΔ για το καπνογόνο στην ομιλία του Κυρανάκη

«Άγνωστοι επιτέθηκαν με χημικά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στου Ζωγράφου», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Στο χώρο της ομιλίας υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ κοντά στο σημείο της εκδήλωσης βρίσκεται και παιδική χαρά, η οποία ήταν επίσης γεμάτη παιδιά. Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα. Ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν οι επιθέσεις τους. Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή από τους θρασύδειλους τραμπούκους και θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει την Κυριακή», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή: www.iefimerida.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια