Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ασφαλής Πολίτης'': Ημερίδα οδικής ασφάλειας στην Κοζάνη


Από το facebook της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα των Ημερίδων Οδικής Ασφάλειας με θέμα ΄΄Ασφαλής Πολίτης΄΄, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.



Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ βράβευσε μαθητή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα την Οδική Ασφάλεια, με ένα ποδήλατο, ένα κράνος και ποδηλατικό εξοπλισμό, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς & Απασχόλησης κ. Γεώργιος ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ βράβευσε μαθήτρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την παρουσίασή της σχετικά με την Οδική Ασφάλεια μέσα από τα δικά της μάτια, δίνοντάς της ένα παιχνίδι με σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας ενώ ταυτόχρονα αναπτύχθηκαν από αξιόλογους ομιλητές οι θεματικές ενότητας της Ημερίδας δίνοντας απαντήσεις στους προβληματισμούς του κοινού.


Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που παρουσιάστηκε η προσωπική βιωματική εμπειρία συναδέλφου από το τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Οι ενημερωτικές Ημερίδες θα συνεχιστούν αύριο στην πόλη της Καστοριάς με κύριο στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα της Οδικής Ασφάλειας.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια