Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο φιρερίσκος «γλεντάει» τον Κασιδιάρη, απαντά στον γκεμπελισμό με περισσότερο γκεμπελισμό και στέλνει σήματα καπνού στη ΝΔ


Δεν είναι και «η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών» (όταν τα SS του Χίτλερ ξεπάστρευαν τα SA του Ρεμ και άλλους εσωκομματικούς αντιπάλους του φίρερ), αλλά ως καρικατούρα των εσωτερικών συγκρούσεων του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού μπορεί να σταθεί.

«Ως γνωστόν, αποκλείστηκε από τις εκλογές το… μοντέρνο “εθνικοπατριωτικό“ κόμμα – αν και μέχρι την τελευταία στιγμή, ο “μεγάλος σκακιστής“ και οι συν αυτώ διαβεβαίωναν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους, ότι θα κατέλθουν οπωσδήποτε στις εκλογές, ότι θα πάρουν… διψήφιο, ή… “πάνω από διψήφιο“ (sic!) ποσοστό, κι ότι θα μπουν πανηγυρικά στη βουλή. Και τώρα, που θα κατευθυνθούν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του; Κάπου εδώ αρχίζει η ιλαροτραγωδία…». Ετσι αρχίζει άρθρο που αναρτήθηκε σήμερα στη βρομοϊστοσελίδα της εγκληματικής συμμορίας ΧΑ, υπό τον τίτλο: «Το… σκορποχώρι των “εθνικοπατριωτών“ κι ένα αμείλικτο ερώτημα».

Ο Μιχαλολιάκος και ο πυρήνας γύρω απ’ αυτόν κατάλαβαν αμέσως το παιχνίδι του Κασιδιάρη. Και απαντούν στον γκεμπελισμό με περισσότερο γκεμπελισμό, κατηγορώντας τον Κασιδιάρη ότι καλεί σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, «καθώς μόνο αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει “οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη“!!!». Ενώ, ο Κασιδιάρης εμμέσως πλην σαφέστατα αβαντάρει του Κανελλόπουλο και ταυτόχρονα το παίζει δίπορτο.

Ταυτόχρονα, μιλούν για «πολύ… αντιφατικές εκλογικές κατευθύνσεις» που δίνουν «προβεβλημένα στελέχη του κόμματος» (Κασιδιάρη) από προσωπικούς λογαριασμούς σε Twitter και Facebook. Αλλα «προβεβλημένα στελέχη» «συνιστούν –εμμέσως πλην σαφώς- ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, για “τιμωρία στον Μητσοτάκη“ και γιατί “ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου“, συντασσόμενα με την επίσημη γραμμή» (ο πρωτομάστορας του γκεμπελισμού φιρερίσκος παρουσιάζει ως δεδομένη επίσημη γραμμή του Κασιδιάρη την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ!), άλλα «συνιστούν ανοιχτά ψήφο στο αριστερό κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ή στο ομοίως αριστερό κόμμα του Καζάκη!» και άλλα «συνιστούν ψήφο στα διάφορα κομματίδια του λεγόμενου “πατριωτικού“ χώρου (που είναι καμμιά δεκαριά…) και τσακώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άλλα στελέχη και ψηφοφόρους για το ποιο απ’ αυτά είναι πιο… κοντά τους!» και άλλα «συνιστούν ένα “ψηφοδέλτιο“ εκ του προχείρου, με το έμβλημα του κόμματός τους και με το όνομα, το επώνυμο και το πατρώνυμο του αρχηγού τους, δηλαδή άκυρο».

Το χρυσαυγίτικο πόνημα καταλήγει ως εξής: «Κι εδώ προκύπτει αμείλικτα το εξής ερώτημα: είναι αυτός ο καραγκιόζ-μπερντές αποτέλεσμα σύγχυσης, πολιτικής ρηχότητας και ηλιθιότητας, ή μήπως είναι στημένο το έργο -με αντάλλαγμα την δημοσιότητα, που κάποιος επιζητά μανιωδώς- για να οδηγήσει μια ολόκληρη πολιτική παράταξη στη χλεύη και την πλήρη ανυποληψία;».

Πέρα από την προσπάθεια να εκθέσει τον Κασιδιάρη, ο Μιχαλολιάκος κλείνει το μάτι και στη ΝΔ, προσφέροντάς της ένα επιχείρημα για να το χρησιμοποιήσει κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Απορούμε γιατί ο Μητσοτάκης δεν το χρησιμοποίησε ακόμα. Το πιθανότερο είναι να δούμε τις επόμενες μέρες μια καμπάνια με περιεχόμενο «ο Κασιδιάρης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ»!

Ως γνωστόν, ο Κασιδιάρης μάζεψε την πλειοψηφία των στελεχών της νεοναζιστικής ΧΑ αφήνοντας στον φιρερίσκο τον κατιμά. Ο Μιχαλολιάκος έτσι κι αλλιώς δε θα κατέβαινε στις εκλογές, για ν’ αποφύγει τη σύγκριση με τον… Βρούτο του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού. Στις 8 του Μάη, αφού πρώτα κατακάθισε ο κουρνιαχτός και αποκρυσταλλώθηκε το τοπίο με τα κόμματα που πέρασαν από τον Αρειο Πάγο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γράφει ότι «εμείς, τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δεν θα στηρίξουμε κανέναν που συμμετέχει στη στημένη εκλογική διαδικασία που έρχεται και θα πάμε στην κάλπη μόνο όταν θα υπάρξει ξανά ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή». Μ’ άλλα λόγια, αποχή για τα στελέχη που απέμειναν γύρω από τον Μιχαλολιάκο.

Για τους ψηφοφόρους, όμως, η γραμμή είναι άλλη: «Οι υπερήφανοι Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες Πατριώτες που δεν σκύβουν το κεφάλι, ας πράξουν κατά συνείδηση χωρίς να ξεχνούν τις μεθοδεύσεις ΌΛΩΝ των κομμάτων της Βουλής εναντίον μας, καθώς και όσους επέβαλαν τα ανθελληνικά μνημόνια και ψήφισαν ή αποδέχονται μέσα στην Βουλή την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών δια της σιωπής τους».

Δηλαδή, μπορούν χωρίς τύψεις να ψηφίσουν και ΝΔ, φτάνει να μην ξεχάσουν τις ευθύνες της! ΝΔ… χωρίς αυταπάτες. ‘Η και Βελόπουλο… χωρίς αυταπάτες. Κάποιον της δεξιάς πολυκατοικίας, γιατί ένας νεοναζιστής ή ακροδεξιός δεν μπορεί ποτέ να ψηφίσει κόμμα που δηλώνει αριστερό (από ΠΑΣΟΚ και πέρα). Είναι ζήτημα… αρχών. Κι αυτό γίνεται καλύτερα αντιληπτό, αν συνδυαστεί με την επίθεση στον Κασιδιάρη που υποτίθεται ότι καλεί σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ και στα… αριστερά κόμματα της Κωνσταντοπούλου και του Καζάκη.

Αυτό το ξεκαθάρισε περισσότερο χθες με πόνημά της στη βρομοϊστοσελίδα η «Κωνσταντίνα Σκιά» (καμιά σχέση με τη σκιά που τραγούδησε ο Βασίλης Τσιτσάνης, πρόκειται για… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο μάλλον της Ελένης Ζαρούλια, που εμφανίστηκε ως υπογραφή στο ναζιστοσάιτ ταυτόχρονα σχεδόν με την εξαφάνιση απ’ αυτό της υπογραφής της Ζαρούλια, μετά τη δική μας αποκάλυψη ότι η δήθεν άσχετη Ζαρούλια εμφανιζόταν σε χρυσαυγίτικες εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος του φυλακισμένου συζύγου της).

Το πόνημα είναι γραμμένο σε γνήσια μοναρχοφασιστική γλώσσα: «ανθρώπους που ζήσανε τις μαύρες μερες του συμμοριτοπόλεμου και των όσων γεγονότων ακολούθησαν», «εμείς που είμαστε παραδοσιακοί δεξιοί μιας άλλης εποχής πού θα στεγαστούμε πολιτικά?», «είδαν να ξεσπιτώνονται και να μεταβάλλονται σε πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα τους όχι από Γερμανους ,ουτε από Ιταλους,ουτε από Βουλγαρους… Είδαν να γίνεται αυτό από την αριστερά στην περίοδο του συμμοριτοπολέμου», «υπάρχει και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ που αποδεδειγμένα ήταν υπεύθυνος για την απώλεια τεσσάρων ζωών πριν δεκατρία χρόνια», «αριστερά που επι δεκαετίες λυμαίνεται τη δημόσια ζωή».

Συμπέρασμα: από άποψη αρχών, ένας «εθνικιστής» δεν επιτρέπεται να ψηφίσει οτιδήποτε αριστερό. Τελεία και παύλα. Η «Σκιά» καταλήγει πως «το σεβασμό που απαιτουμε δεν θα μας τον δώσει κανένας. Θα τον διεκδικήσουμε μόνοι μας απέχοντας και απονομιμοποιώντας ένα πολιτικό σύστημα που επι χρόνια θεωρεί το λαό υποζύγιο και όχι ισότιμο». Και αναφωνεί: «Χρυσή Αυγή ώσπου να παγώσει η κόλαση!»

Ομως η επίσημη γραμμή είναι «κατά συνείδηση» και «χωρίς να ξεχνάμε». Η «Σκιά» είναι στέλεχος και θα κάνει αποχή. Τι μένει από το πόνημα; «Σας ξορκίζουμε στα κόκαλα του Αδόλφου Χίτλερ: όχι ψήφο σε αριστερό κόμμα. Εμείς θα κάνουμε αποχή, αλλά εσείς που θα ψηφίσετε ψηφίστε ό,τι θέλετε, εκτός από τους απογόνους των συμμοριτών»! Σαν να βλέπουμε μπροστά μας μια μαύρη γραμμή που ξεκινά από την ακροδεξιά της ΝΔ και μέσω Μπαλτάκου φτάνει στον Μιχαλολιάκο…
πηγή: eksegersi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια