Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων


Διαβάστε την ανακοίνωση

Σεβόμενη τα αιτήματα υποψηφίων βουλευτών για ενημέρωσή τους, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαΐου 2023 και της ανάδειξης νέας Κυβέρνησης, η Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα δέχθηκε στα γραφεία της, μεταξύ άλλων, και τον Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο ΠΛΕΥΡΗ, με τον οποίο υπήρξε μια στενή συνεργασία και ανταπόκριση για πλειάδα ζητημάτων του αστυνομικού προσωπικού.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή και στο πλαίσιο της αυτονόητης υποχρέωσής μας να ενημερώνουμε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, εκφράσαμε για άλλη μια φορά την προσήλωσή μας στους στόχους του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όσους πολιτικούς συμβάλλουν με την προσωπική τους στάση και δραστηριότητα, στην επίλυση προβλημάτων.

Στον κ. Πλεύρη ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στους στόχους του, με τη βεβαιότητα ότι η διαχρονική του στήριξη στα αιτήματά μας, θα βρει τη δέουσα ανταπόκριση και στις προσεχείς εκλογές, όπως άλλωστε και ο ίδιος συνομολόγησε, συνομιλώντας με το προεδρείο της Ομοσπονδίας και συναδέλφους που παρευρέθησαν στη συνάντηση αυτή.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με ενδιαφέρον παρακολουθεί τη δραστηριότητα όλων όσοι αφουγκράζονται τις αγωνίες των αστυνομικών και μετουσιώνουν σε πράξεις τις δεσμεύσεις τους. Ιδίως όταν υπάρχουν και εν ενεργεία είτε εν αποστρατεία συνάδελφοί μας που έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν στις εκλογές και να διεκδικήσουν την ψήφο μας, συνεχίζοντας να υποστηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας, σταθερά και στη μετεκλογική περίοδο.

Μια νέα περίοδο, η οποία προβάλλει ιδιαίτερα απαιτητικά και με αξιώσεις από όλους, όπως άλλωστε καθορίσαμε και απαιτήσαμε και με τις εργασίες του προσφάτως διοργανωθέντος 33ου πανελλαδικού μας συνεδρίου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος




Πηγή: poasy.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια