Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πλεύρης: Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν


Τι σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε την Κυριακή σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε μεταβεί για φαγητό με την οικογένεια του.

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στην επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε την Κυριακή σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε μεταβεί για φαγητό με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης αναφέρει: «Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, ο κ. Πλεύρης γνωστοποίησε ότι δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια. «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια