Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατσιαμάκας: Οι πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα που αγνόησαν την Εύβοια


Διαβάστε τη συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή.

-Γιατί να ψηφίσει κάποιος την Ελληνική Λύση;

Θεωρώ ότι σε αυτές τις εκλογές δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στα κόμματα του πολιτικού συστήματος που κυβέρνησαν και κυβερνούν μέχρι σήμερα τη χώρα και την οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.

Η Ελληνική Λύση δεν επιδιώκει να λάβει ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά τη θετική ψήφο των πολιτών με σκοπό να κεφαλοποιήσει αυτή πολιτικά, γιατί σκοπός της είναι να κυβερνήσει την χώρα, είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα με κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τις προηγούμενες εκλογές και το οποίο αναπροσαρμόστηκε και τροποποιήθηκε στα σημερινά δεδομένα.

Ένα πρόγραμμα που επιγραμματικά σας λέω ότι αναφέρεται στην εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, στην αναγέννηση της πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία, κτηνοτροφία) που σήμερα δυστυχώς είναι στο στάδιο της πλήρους κατάρρευσης γεγονός που οδηγεί στην ερημοποίηση της υπαίθρου.

Επίσης το πρόγραμμα μας δίνει λύσεις στο ενεργειακό πρόβλημα, στην παράνομη μετανάστευση, την υγεία, κλπ.



-Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκλογές;

Μετά την αφυπηρέτησή μου από τις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας και με δεδομένη την 25χρονη συνδικαλιστική μου δράση και πορεία στο συνδικαλιστικό κίνημα των αξιωματικών της αστυνομίας και νιώθοντας ενεργός πολίτης που έχει πολλά να προσφέρει αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, με τον οποίο έχω προσωπική γνωριμία από την περίοδο που υπηρετούσα στην ασφάλεια της Βουλής.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξε και το γεγονός, ότι η ιδιαίτερη πατρίδα μας η Εύβοια την οποία υπεραγαπώ, ένας τόπος ευλογημένος αλλά δυστυχώς εγκαταλελειμμένος και παραμελημένος από όλους τους πολιτικούς ανεξαρτήτως των κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα μας.

Θεωρώ λοιπόν ότι ήρθε η ώρα οι πολίτες της Εύβοιας να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα και τους πολιτικούς για τους οποίους η Εύβοια δεν υπάρχει ούτε καν στον χάρτη της Ελλάδας και να επιλέξουν καινούργια πρόσωπα, άφθαρτα με εμπειρία, γνώσεις και ικανότητες που έχουν δοκιμαστεί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο και έχουν δείξει και έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να αγωνίζονται να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.

-Αν εκλεγείτε, πείτε μας τα τρία πιο σημαντικά προβλήματα της Εύβοιας με τα οποία θα ασχοληθείτε.

Αν εκλεγώ, θα αγωνιστώ ώστε η Εύβοια να αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο με την δημιουργία ενός κεντρικού οδικού άξονα από την βόρεια μέχρι την νότια Εύβοια.

Δεύτερη προτεραιότητα μου θα είναι η αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2021, με την αποτροπή μετατροπής της περιοχής σε ένα πάρκο ανεμογεννητριών, μαζί με την ανάδειξη και καταλογισμό των ευθυνών της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Και τρίτον να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας.



-Ποια είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς σας;

Όπως ανέφερα και παραπάνω ένα από τα πλεονεκτήματά μου και για τα οποία καλώ τους Ευβοείς να με στηρίξουν προσωπικά, ανεξάρτητα που ανήκουν πολιτικά, είναι η μεγάλη μου εμπειρία και γνώσεις αναφορικά με τα κοινά που έχω αποκτήσει στην 25ετη συνδικαλιστική μου διαδρομή.

Ξέρω λοιπόν τι σημαίνει να διεκδικείς και να πιέζεις μέχρι να πετύχεις αυτό που οι άλλοι περιμένουν από σένα.

Ξέρω τι σημαίνει να έχεις δίκιο και να μην το βρίσκεις. Και εν κατακλείδι οι χρόνιες αγκυλώσεις της κεντρικής εξουσίας μπορεί να αντιμετωπιστούν από νέους ανθρώπους, από ανθρώπους χωρίς εξαρτήσεις και δουλείες.

-Ποιο μήνυμα απευθύνετε στους Ευβοείς ενόψει των εκλογών;

Στους συμπατριώτες μου Ευβοείς θέλω να τους επισημάνω ότι στις προσεχείς εκλογές ανάμεσα στο χθες και στο αύριο έχουν επιλογή.

Δυνατή επιλογή για να κάνουμε την Εύβοια πρωταγωνιστή σε επίπεδο τοπικής ανάπτυξης.

Ο τόπος μας δεν υστερεί σε τίποτα.

Από τις πολιτικές και τους πολιτικούς που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του πρέπει να απαλλαγούμε.

Δεσμεύομαι ότι με πολλή προσπάθεια και αγώνα μπορούμε να κάνουμε την Εύβοια πρωταγωνιστή στην νέα εποχή για την Ελλάδα.
 

Πηγή: egnomi.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια