Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θάνατος μυστήριο π. Επαγγελματία Οπλίτη




Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 33χρονου άνδρα, προχθές, Κυριακή τα χαράματα στο Συνοικισμό της Μυτιλήνης. Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν το γεγονός, εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Ο 33χρονος βρέθηκε στη γωνία των οδών Κυδωνιών και Μητροπολίτη Αδαμαντίου στις 3 παρά 20 μετά τα μεσάνυχτα από κατοίκους παρακείμενων κατοικιών που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από προσκύνημα στον Ταξιάρχη στο Μανταμάδο. Οι περίοικοι τον αναγνώρισαν δεδομένου ότι έμενε στην περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπολίτη Αδαμαντίου λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε.


Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε μαζί του γιατί είχε ακόμα τις αισθήσεις του ενώ διανομέας που περνούσε την ίδια ώρα από το σημείο ειδοποιούσε το ΕΚΑΒ, είπε στο «Ν» ότι ζητούσε βοήθεια γιατί πονούσε στη μέση του, το πρόσωπο του ήταν μέσα στα αίματα ενώ δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Τον ρώτησα αν τον χτύπησαν, είπε στο «Ν» και αυτός απάντησε πως όχι δεν τον χτύπησαν αλλά έπεσε».

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου πολύ σύντομα κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώσθηκε με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και κατάγματα κυρίως στη λεκάνη.

Από πού όμως μπορεί να έπεσε ο 33χρονος; Γειτονικό μπαλκόνι στο σημείο όπου βρέθηκε και μάλιστα σε μια λίμνη αίματος δεν δικαιολογεί τη βαρύτητα των καταγμάτων της λεκάνης ή των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. «Τέτοιες βλάβες δικαιολογούνται και μάλιστα σε νέο άνθρωπο άνδρα ηλικίας μόλις 33 χρόνων μόνο από πτώση από μεγάλο ύψος» λέχθηκε από έγκυρη δημοσιογραφική πηγή.



Να αποπειράθηκε να σκαρφαλώσει σε παρακείμενο ξύλινο στύλο της ΔΕΗ και από εκεί να έπεσε; «Γιατί να σκαρφαλώσει στην κολώνα μέσα στη νύχτα σε ένα ξύλινο στύλο;» αναρωτιέται η ίδια δημοσιογραφική πηγή.

Προβληματισμό δημιουργεί επίσης και το ότι από την κολώνα κρέμεται καλώδιο τηλεφωνίας κρεμασμένο από βρόγχο από σχετικά μεγάλο ύψος και το οποίο κατέληγε σε κολώνα του ΟΤΕ στην απέναντι πλευρά του δρόμου σε κουτί τηλεφωνίας το οποίο σήμερα το πρωί βρέθηκε ανοιχτό! «Χθες το μεσημέρι το κουτί ήταν κλειστό και το καλώδιο δεν κρεμόταν» είπε στο «Ν» άλλος κάτοικος παρακείμενου σπιτιού.

Το σύνολο των στοιχείων εξετάζουν σοβαρά στελέχη της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου χωρίς όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε να αποκλείεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 33χρονου αναμένεται γίνουν γνωστά από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του καθώς και από τις μαρτυρικές καταθέσεις όλων εκείνων με τους οποίους ο 33χρονος ήταν μαζί μέχρι εκείνη την ώρα.

Ας σημειωθεί ότι μέχρι το 2018 ο 33χρονος σήμερα άνδρας υπηρετούσε στις ένοπλες δυνάμεις ως ΕΠΟΠ, από τις οποίες αποστρατεύθηκε με γνωμοδότηση του 424 Στρατιωτικού Ψυχιατρείου. Εντύπωση επίσης προκαλούν δημόσιες αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες αναφέρεται σε επικείμενο θάνατο του…

ΠΗΓΗ: https://www.stonisi.gr
Πηγή: www.kranosgr.com







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια