Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εφιάλτης για μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας - Ληστής τη δάγκωσε και της έκλεψε το κινητό



Το μοντέλο σήμερα θα μεταβεί στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής για αναγνώριση.



Τον τρόμο έζησε ένα μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε προκειμένου να της κλέψει το κινητό. Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης.
Η γυναίκα, που έχει λάβει μέρος και σε τηλεοπτική εκπομπή, περπατούσε στην οδό Δεληγιάννη πηγαίνοντας σε μια φίλη της, όπως είπε στους αστυνομικούς.
"Τότε κάποιος την έπιασε από πίσω και προσπάθησε να της πάρει το κινητό. Σε αυτή του την προσπάθεια, επειδή η κοπέλα δεν άφηνε το κινητό, τη δάγκωσε στο χέρι και της το πήρε" δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης στον Alpha.

Όπως εξήγησε, την επόμενη μέρα το μοντέλο πήγε στο αστυνομικό τμήμα και περιέγραψε τους δύο δράστες, καθώς εκτός από τον δράστη υπήρχε και "τσιλιάδορος", ο οποίος ήταν ανήλικος.

Τόνισε δε ότι σήμερα, η γυναίκα θα πάει να κάνει αναγνώριση "μέσα σε έναν κατάλογο σεσημασμένων στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής", με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να συνεχίζονται,

Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια