Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Αθλητή Υπεραποστάσεων Υπολοχαγό Δημοσθένη Μαρίφογλου και τον Επικεφαλής της Ομάδας Υποστήριξης Αντισυνταγματάρχη Σωτήρη Ανυφαντή


Την Τρίτη 02 Μαΐου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον αθλητή υπεραποστάσεων (Ultra Runner) Υπολοχαγό (ΠΖ) Δημοσθένη Μαρίφογλου και τον επικεφαλής της ομάδας υποστήριξης (Support Team) Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Σωτήρη Ανυφαντή, στελέχη της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ).

Ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Δημοσθένης Μαρίφογλου έχει εκπροσωπήσει την Χώρα μας σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες με σπουδαίες διακρίσεις. Τελευταία σημαντική διάκριση για την οποια βραβεύτηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, υπήρξε η 2η θέση που κατέλαβε μεταξύ 46 αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 48 ωρών που πραγματοποιήθηκε στο New Jersey των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2022, διανύοντας συνολικά 310,6 χιλιόμετρα (πατήστε εδώ).

Την παρούσα χρονική περίοδο προετοιμάζεται για την συμμετοχή του ως εκπρόσωπος της ΔΕΠ, στον Αγώνα Ανατολικής Ακτής 6 ημερών που θα πραγματοποιηθεί στο New Jersey, από την Δευτέρα 08 έως το Σάββατο 13 Μαΐου 2023. Πρόκειται για έναν από τους τρεις σημαντικότερους αγώνες υπεραποστάσεων που διεξάγονται στις ΗΠΑ στον οποίο συμμετέχουν σημαντικοί αθλητές από όλον τον κόσμο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προσεχή αγώνα, επιδίδοντάς του τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και της ΔΕΠ, προκειμένου να τα υψώσει μαζί με την Ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια