Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος βράβευσε τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου και Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Υποναύαρχο ε.α. Βασίλειο Ξύδη ΠΝ


Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛ. ΠΑΠΑΓΟΥ», ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βράβευσε τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου και Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Υποναύαρχο ε.α. Βασίλειο Ξύδη ΠΝ για την μεγάλη συνεισφορά του στην εδραίωση της αγαστής, ουσιαστικής και πολυεπίπεδης συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά την διάρκεια της μακράς και επιτυχημένης αυτοδιοικητικής του πορείας.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι το έργο που σχετίζεται άμεσα με τις Ένοπλες Δυνάμεις, και το οποίο υλοποιήθηκε από τον Υποναύαρχο ε.α. Βασίλειο Ξύδη ΠΝ κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως Δημάρχου, καταδεικνύει περίτρανα το ήθος και το φρόνημά του.

Επισήμανε ότι υπηρετώντας με πίστη, αφοσίωση και δημιουργικότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανταποκρίθηκε στο πανάρχαιο και αξεπέραστο πρότυπο του ενεργού Πολίτη-Οπλίτη, επιδεικνύοντας εμπράκτως και με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο την μεγάλη φιλοπατρία του.

Στην βράβευση παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ και ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ενώ τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Νικόλαος Κουκής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λίλα Σουρανή καθώς και επίτιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια