Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το "ξέπλυμα χρήματος", ο τσακωμός και η Παναγία

Ακριβά αυτοκίνητα στην κατοχή του ενός εκ των συλληφθέντων για την δολοφονία Καραϊβάζ. Η περίεργη σχέση των δύο αδερφών και το προσκύνημα στην Τήνο.


Youtube

Τη συνδρομή της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες ζητά ο 30ος Ανακριτής, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της εκτέλεσης του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο δικαστικός λειτουργός παρατήρησε στα στοιχεία, που του υπέβαλαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πως ο 40χρονος κατηγορούμενος έχει στην κατοχή του αρκετά αυτοκίνητα υψηλής αξίας, με το ένα γνωστής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να κοστίζει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς όμως η κτήση και η συντήρησή τους να δικαιολογούνται από τα έσοδα, που δηλώνει.

Η αρχή για το ”ξέπλυμα χρήματος” αναμένεται να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία και του 48χρονου αδελφού του, που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή στην εκτέλεση τού Γιώργου Καραϊβάζ

Ενδιαφέρον για τους ερευνητές της Ασφάλειας είχε και το γεγονός πως, ενώ τα δύο αδέλφια για περισσότερους από δώδεκα μήνες είχαν διακόψει κάθε επαφή και υπήρχε σοβαρή ρήξη στη μεταξύ τους σχέση, αυτό άλλαξε άρδην λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή τους και όταν κατάλαβαν ότι έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών.

Όλα ξεκίνησαν αφού κάλεσαν στο ”Ανθρωποκτονιών” τον 48χρονο, για να τον ρωτήσουν ποιος οδηγεί το λευκό βαν, και την έφοδο τής Οικονομικής Αστυνομίας στην εταιρεία καθαρισμού, στη Νίκαια.Πρώτα έκαναν κάποιες συναντήσεις πρόσωπα από το στενό περιβάλλον των δύο και στη συνέχεια ξεκίνησαν και τα αδέλφια να συνομιλούν και να συναντώνται ανέφερε στη HuffPost αξιωματικός, που έχει γνώση των ερευνών.

Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, ταξίδεψαν στις Κυκλάδες μαζί με στενό συγγενικό τους πρόσωπο, και εθεάθησαν στην Παναγία της Τήνου να προσεύχονται.

του Μανώλη Ασαριώτη,
Πηγή: www.huffingtonpost.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια