Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκε η κλοπή του οχήματος παίκτη του Παναθηναϊκού


Τον Σεπτέμβριο του 2021 άγνωστοι είχαν κλέψει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού Ρούμπεν Πέρεθ. Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι όπου έμενε τότε στη Γλυφάδα.

Τελικά οι δράστες δεν είχαν κλέψει μόνο αυτό το όχημα άλλα ακόμη 9. Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν έναν 29χρονο ομογενή από την Αλβανία ο οποίος μαζί με άλλους τρεις συνεργούς που δεν έχουν εντοπιστεί από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022 κατάφεραν να κλέψουν 10 υπερπολυτελή αυτοκίνητα αξίας 550.000 ευρώ.

Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν «επιχειρησιακό» όχημα για την κατόπτευση του χώρου που ήταν σταθμευμένο το όχημα-στόχος, ενώ έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέρχονταν σε αυτό και απενεργοποιούσαν το σύστημα συναγερμού. Ακολούθως, το στάθμευαν σε κοντινή απόσταση προκειμένου να αποκλείσουν την ύπαρξη εγκατεστημένης συσκευής εντοπισμού (GPS TRUCKER).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2- κινητά τηλέφωνα,

πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων (το ένα επιχειρησιακό),

-2- ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι οχημάτων,

άκοπο κλειδί αυτοκινήτου,

ομφαλός κλειδαριάς οχήματος,

εξαρτήματα οχημάτων (όπως λεβιές ταχυτήτων και αεραγωγοί),

GPS,

διαρρηκτικά εργαλεία,

-40- μεταλλικά φυσίγγια πυροβόλου όπλου καθώς και

«επιχειρησιακό» όχημα της οργάνωσης.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα στο παρελθόν, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή ενώ οι έρευνες, για τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης καθώς και την πλήρη εξακρίβωση του εύρους της παράνομης δραστηριότητάς τους, συνεχίζονται.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια