Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Επεγράφη η Υπουργική Απόφαση για την εκλογική αποζημίωση


Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για την εκλογική αποζημίωση καθώς προ ολίγου υπεγράφη η ΚΥΑ 

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Επεγράφη η Υπουργική Απόφαση για την εκλογική αποζημίωση»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγο επεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την εκλογική αποζημίωση, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ και θα χορηγηθεί έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, όπως πληροφορηθήκαμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, ο οποίος είχε θέσει ως πρώτη του προτεραιότητα αυτό το διάστημα, την ικανοποίηση του αιτήματός μας πριν τις εκλογές.

Σύμφωνα με τον προσφάτως ψηφισθέντα νόμο (Ν. 5043/2023, ΦΕΚ 91/Α/13 Απριλίου 2023) μετά από δικές μας προτάσεις, εκλογική αποζημίωση προβλέπεται για κάθε εκλογική αναμέτρηση και απαλλάσσεται από τις νόμιμες κρατήσεις και την φορολογία εισοδήματος.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος



Πηγή: poasy.gr



Διαβάστε επίσης: Tι θα γίνει με το εκλογικό επίδομα


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταξοδεύτηκαν! Μπράβο στο προεδρείο της ΠΟΑΣΥ για τους αγώνες που δίνει. Τι θα τα κάνουμε τόσα λεφτα; Δεν ντρέπεστε να πανηγυριζετε με αυτήν την κοροϊδία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστουμε πολυ την κυβέρνηση που ακόμα και την τελευταία στιγμή πριν από τις εκλογές συνεχίζουν να μας ρίχνουν το δουλεμα της αρκουδας. Ακόμα και τα μαθηματικά θα αλλάξουν αυτοί. Με 10 εκατ. ευρώ πηραμε 160 ευρώ, με. 15 εκατ. ευρώ, δηλαδή 50% περισσοτερα χρήματα θα παρουμε 200.Μα το 50% επιπλέον του 160 είναι 240, η μήπως όχι. Όσο για την ΠΟΑΣΥ και τις συνδικαλιστικές ενώσεις, ένα θα πω ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ. Ευτυχώς 15 χρόνια πριν φρόντισα να διαγράφω από όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις διότι κατάλαβα την σαπίλα σας. Πανηγυριστε τώρα ξεφτίλες!