Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καραϊβάζ: Η επιτομή του εντίμου-άξιου - Γράφει ο Γιώργος Τσούκαλης


Άξιος επαγγελματίας λαμπρός και άριστος οικογενειάρχης άψογος συνομιλητής ικανός και ξεχωριστός δημοσιογράφος ,υπηρέτης της αλήθειας, ανεπανάληπτος άνθρωπος, ειρηνιστής, επιστήθιος φίλος. 

Ακόμη προσπαθώ να διαχειριστώ μέσα μου την απώλεια του Γιώργου. Στο μυαλό μου υπάρχουν χαραγμένες όλες οι στιγμές που ζήσαμε μαζί είτε στα τηλεοπτικά πλατό αλλά και εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμη θυμάμαι τα πειράγματα που κάναμε ο ένας στον άλλο για τις ποδοσφαιρικές μας προτιμήσεις.

 Η εικόνα του μου έχει μείνει ανεξίτηλη σφραγίδα στο μυαλό μου στη σκέψη μου αλλά και στην καθημερινότητα μου. Κάθε φορά που πηγαίνω στην εκπομπή της Ζίνας Κουτσελίνη νομίζω ότι θα ακούσω τη φωνή του ή ότι θα τον δω να μου χαμογελάει. 

Ο Γιώργος ήταν ένας πραγματικά ξεχωριστός και μοναδικός άνθρωπος. Ειλικρινής και έντιμος αληθινός και ρεαλιστής. Οι δολοφόνοι του στόχευσαν τη δημοκρατία την ελευθερία του λόγου την αλήθεια και κυρίως το ήθος. 

Η πράξη αυτή καθαυτή είναι μια άνανδρη κίνηση από άνανδρους στυγνούς δολοφόνους. Αναρωτιέμαι πώς καταφέρνουν τελικά τέτοιοι θρασύδειλοι άνθρωποι να ζουν ανάμεσα μας και να κινούνται ανεμπόδιστα σα να μη συμβαίνει τίποτα μετά από τις ειδεχθείς πράξεις.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια