Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόταση αστυνομικού για τους ανακριτικούς υπαλλήλους


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr
Καλησπέρα σας και θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη που υπάρχει βέβαια στις συζητήσεις αρκετών αστυνομικών.

Πιστεύω πλέον ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για την ΠΟΑΣΥ, μετά την προαγωγή των αρχιφυλάκων Μ.Π.Σ σε Ανθυπαστυνόμους ανακριτικούς υπαλλήλους με την παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου, έτσι ώστε να πιέσει και να διεκδικήσει το αυτονόητο δηλαδή την μετατροπή των αστυφυλάκων προερχόμενων από Ε.Φ και Σ.Φ σε ανακριτικούς υπαλλήλους με παρακολούθηση αντίστοιχου σεμιναρίου όταν θα έρθει ο χρόνος να γίνουν αστυφύλακες (για τις σειρές που θα γίνουν στο μέλλον και όχι για αυτές που έχουν ήδη γίνει εκτός και αν θέλει κάποιος με δική του αίτηση ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις).

Έτσι θα λυθεί και ένα πρόβλημα που υπάρχει πολλές φορές με την έλλειψη ανακριτικών υπαλλήλων.
Θεωρώ ότι αφού δεν έχει βρεθεί λύση τόσα χρόνια στο πρόβλημα που δημιουργείται όταν υπάρχουν αστυφύλακες προερχόμενοι από πανελλήνιες, ε.φ & σ.φ ,και υπάρχουν αδικίες κυρίως για την πρώτη κατηγορία υπαλλήλων να εναρμονιστούν όλοι με ένα . Δεν υπάρχει λόγος ένας αστυνομικός μετά από 8-10 χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ να μην μπορεί να κάνει μια ανακριτική πράξη.
 
Ευχαριστώ πολύ και τα ανωτέρω εκφράζουν προσωπικές απόψεις που έχουν διαμορφωθεί ύστερα από συζητήσεις με αρκετούς συναδέλφους και δεν έχουν σκοπό να διχάσουν παρά μόνο να λύσουν προβλήματα.






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ.Οι ΕΦ ΣΦ θα θέλουν πιστευεις;