Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γλυφάδα: Στο «μικροσκόπιο» λιμενικός για την επίθεση με χειροβομβίδα





Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την επίθεση με χειροβομβίδα, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε πολυκατοικία στη Γλυφάδα, όπου διαμένει γυναίκα αξιωματικός του Λιμενικού.



Ειδικότερα, η Δίωξη Εκβιαστών εξετάζει έναν άνδρα του Λιμενικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αξιωματικός φέρεται να κατέθεσε πως -όπως η ίδια εκτιμά- πίσω από την επίθεση ενδέχεται να βρίσκεται ο συγκεκριμένος άνδρας, που υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία με εκείνη, σε βάρος του οποίου είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σημειώνεται ότι μετά την ΕΔΕ, ο εν λόγω τέθηκε σε διαθεσιμότητα.






Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αξιωματικός κατέθεσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που στοχοποιήθηκε από τον ίδιο. Και αυτό διότι -όπως είπε-, εκείνη συνέβαλε στην αποκάλυψη της αλήθειας σε σχέση με τις παράνομες ενέργειες του συναδέλφου της.

Μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος, το αυτοκίνητο της έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης. Ακολούθησε, όπως φέρεται να έχει καταθέσει, η επίθεση με χειροβομβίδα στην πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν ο λιμενικός πράγματι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην πολυκατοικία.



Από την ΕΛ.ΑΣ είχε γίνει έρευνα κι όταν το ΙΧ της αξιωματικού είχε δεχθεί εμπρηστική επίθεση, ωστόσο, δεν είχαν προκύψει στοιχεία σε βάρος του, ως εκ τούτου δεν είχε συλληφθεί.

Πηγή: www.kathimerini.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια