Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Bεντέτα ή προσωπικές διαφορές το έγκλημα στο Ρέθυμνο; - Προσαγωγές από την ΕΛΑΣ


Ο 45χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε δολοφονημένος το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωματόδρομο. Η σύζυγός του είχε να τον δει από την Τετάρτη και ξεκίνησε να τον αναζητά με άλλους συγγενείς. Εκείνοι τον είδαν νεκρό μέσα στο αγροτικό αυτοκίνητό του. Ο δράστης τον είχε πυροβολήσει με καραμπίνα ενώ ο ιατροδικαστής είπε στα στελέχη της Ασφάλειας ότι το έγκλημα έγινε περίπου 24 ώρες πριν.

 Οι αστυνομικοί σε αυτή τη φάση των ερευνών ψάχνουν ώστε να μάθουν αν είχε διαφορές και με ποια άτομα καθώς το θύμα κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές και σωματικές βλάβες και απειλές. Δεν μπορούν να αποκλείσουν όμως το έγκλημα είναι συνέχεια σε μία βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες που ξεκίνησε το 1994.

 Ο 45χρονος ήταν ο τελευταίος άνδρας μιας οικογένειας που ουσιαστικά ξεκληρίστηκε τα τελευταία 30 χρόνια. Μάλιστα δολοφονήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχαν δολοφονηθεί και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του. Πρόκειται για μια βεντέτα που ξεκίνησε λόγω κτηματικών διαφορών με πρώτο θύμα μία μητέρα τριών παιδιών η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά και δολοφονήθηκε τον Μάιο του 1994. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια