Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μύκονος: Απίστευτη καταγγελία για γυναίκα αστυνομικό με αυθαίρετη βίλα 500 τ.μ, πισίνες και καταπληκτική θέα

Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλεται πως έχει βίλα στο νησί με μεγάλες αυθαιρεσίες και πισίνες που υπερβαίνουν τα 500 τετραγωνικά μέτρα.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα αμέτρητα αυθαίρετα στη Μύκονο και νέες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες.



Αν και Πρωτομαγιά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε 5 εργάτες αλλά και τον 71 ετών ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην θέση Λούλος Καλαφάτη για παράνομες οικοδομικές εργασίες.


"Αυτό θα πει θράσος και αλαζονεία αυτής της, όπως κάποιοι τη λένε, μαφίας της Μυκόνου ή το παρακράτος της Μυκόνου" δηλώνει ο δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης.



Κι ενώ λίγο, πολύ αυθαίρετα συναντά κανείς σε όλη την επικράτεια, στο νησί της Μυκόνου έγινε το απίστευτο. Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλεται πως έχει βίλα στο νησί με μεγάλες αυθαιρεσίες και πισίνες που υπερβαίνουν τα 500 τετραγωνικά μέτρα.

"Πριν λίγα χρόνια είχα κάνει επώνυμη καταγγελία για την εφοριακό του νησιού, που επίσης είχε αυθαίρετο. Της βεβαιώθηκε το πρόστιμα και σβήστηκε το πρόστιμο" αποκαλύπτει ο κ. Γκαρίπης.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την αυθαίρετη βίλα της αστυνομικού είναι στην διάθεση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Αυτά όμως που πρέπει να απαντηθούν είναι:

– Πώς κατάφερε μία αστυνομικός να αποκτήσει πολυτελή βίλα με απίστευτη θέα και σε καλή τοποθεσία λίγο έξω από το Νέο Λιμάνι της Μυκόνου.
– Πώς αποκτήθηκε αυτή η περιουσία, αν προέρχεται από εισοδήματα συγγενή της και αν αυτά αποδεικνύονται από τις φορολογικές δηλώσεις.
– Και αν η θέση που υπηρετεί στο Σώμα συσχετίζεται με την επιτήρηση των παράνομων πάρτι, την επιβολή προστίμων στα νυχτερινά κέντρα και τα beach bars.

"Ορισμένες φορές να ξέρετε είναι συμμέτοχη και η Αστυνομία. Έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το σύστημα που να επιτρέπει και να καλύπτει όλο αυτό το πράγμα" δηλώνει επιχειρηματίας του νησιού.

"Έχουμε σύλληψη ενός αστυνομικού που ήταν τσιλιαδόρου, έχουμε συλλήψεις ενός Ρουμάνου και ενός Αιγύπτιου. Έχουμε την αστυνομικό με αυθαίρετη βίλα η οποία είναι πάρα πολύ επουσιώδης σε σχέση με το κύκλωμα που δρα" αναφέρει ο δικηγόρος.





Μεταβαίνει ο εισαγγελέας εφετών

Όπως έχει γίνει γνωστό, αμέσως μετά την Πρωτομαγιά, έχει προγραμματιστεί να μεταβεί στο νησί των Ανέμων και ο εισαγγελέας Εφετών, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, κάτι που από μόνο του σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις.

"Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Εγώ όμως λέω ότι αν δεν γίνει τίποτα τότε θα έχουμε την απόλυτη κατάρρευση του κράτους δικαίου" τονίζει ο κ. Γκαρίπης.

Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
https://www.bloko.gr/2023/04/20-34.html
σε συνεχεια αυτου του αρθρου η κορυφη του παγοβουνου απλα,
εβαλε το παρακρατος να ελεγχεται το παρακρατος απο το παρακρατος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Κράτος δικαίου" ....η Ελλάδα..... χαχαχαχαχα με έκανε και γέλασα...... χρόνια είχα να ακούσω καλύτερο και πιο σύντομο ανέκδοτο. "Κράτος δικαίου" ο τόπος πρότυπο της σικελιανικης και κολομβιανής μαφίας μαζί