Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ από το θάνατο 33χρονου






Σοκ έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή του Συνοικισμού και όχι μόνο η ανεύρεση ενός 33χρονου άντρα χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 3:30 ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Ουδείς από την περιοχή του Συνοικισμού αντιλήφθηκε το παραμικρό παρά μόνο ο διανομέας του έτοιμου φαγητού που περνούσε και ήρθε αντιμέτωπος με τον πεσμένο άντρα ο οποίος ήταν κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε επί της οδού Κυδωνιών από το διανομέα έτοιμου φαγητού και δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές οι οποίες διερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση. Σύμφωνα με τα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει – επί του παρόντος τουλάχιστον – τις περισσότερες πιθανότητες το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εικάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να επήλθε από πτώση του 33χρονου. Μάλιστα προς τούτο η αστυνομία φέρεται να ερευνά αν ο 33 έχει αφήσει κάποιο μήνυμα ή κάποιο υπονοούμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς ούτε επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται από την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε με αίμα στο κεφάλι κοντά σε κάδο απορριμμάτων στο τελευταίο τμήμα της Κυδωνιών προς την Επάνω Σκάλα απέναντι από κτίριο με ορόφους.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή.



Πηγή: nealesvou.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια