Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Έβγαλαν πάνω από 31.000 ευρώ από τη διακίνηση κοκαΐνης στην Ιεράπετρα



Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα


Το τεράστιο ποσό των 31.580 ευρώ που προερχόταν από την διακίνηση ναρκωτικών είχαν στην κατοχή τους δυο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, όταν τους πέρασαν χειροπέδες στην Ιεράπετρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν συλλέξει πληροφορίες για την δράση τους.



Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί το Σάββατο στα σπίτια των δύο αλλοδαπών, μαζί με τα χρήματα που προέρχονταν από τις πωλήσεις κατέσχεσαν 11 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και έναν τρίφτη. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Τον έπιασαν με ηρωίνη

Σε περιοχή της Κοζάνης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 49χρονος Έλληνας καθώς, μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 39,5 γραμμάρια ηρωίνης. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Πηγή: www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια