Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς σημειώθηκε η τραγωδία με τον 25χρονο στα Σφακιά


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε επαρχιακό δρόμο στα Σφακιά. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι αμέσως μετά από ένα οικογενειακό γλέντι ενόψει γάμου ο 25χρονος πυροβόλησε με αποτέλεσμα να κοπεί ένα καλώδιο μεταφοράς ρεύματος και από τις σπίθες να προκληθεί φωτιά.

Ο ίδιος προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες όμως πλησίασε πολύ κοντά στο καλώδιο και υπέστη ηλεκτροπληξία. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχοσ Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης στο zarpanews.gr «Κατά τις 12 η ώρα το βράδυ ήταν σε μια παρέα, επειδή έβαζαν δαχτυλίδι τα ξαδέρφια του. Το παιδί πηγαίνοντας να τους ξεπροβοδίσει, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά. Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Στις 11 η ώρα ήμασταν μαζί. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια