Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ράγισαν και οι πέτρες με το «αντίο» της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού στα Χανιά – «Καλό ταξίδι άγγελε μου»




Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του
Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κίσσαμο Χανίων που είχε τραυματιστεί από το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του.



Το κοριτσάκι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, «έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου την περασμένη Τρίτη και το παιδί, που εκτιμήθηκε εξαρχής ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά το νοσοκομείο Χανίων που είχε μεταφερθεί, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.


Οι γονείς της όπως μεταφέρει το zarpanews είναι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους, από τη μια στιγμή στην άλλη.




Η μητέρα του κοριτσιού, αποχαιρετά την κόρη της με μια μαντινάδα, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του παιδιού της, με το «αντίο» της να ραγίζει καρδιές.

«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», καταλήγει η μητέρα του κοριτσιού.


Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια