Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλαμάτα: Προφυλακίζεται ο 15χρονος που μαχαίρωσε 28χρονο έξω από νυχτερινό κλαμπ


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του την Τετάρτη ο 15χρονος που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 28χρονο έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Καλαμάτα.


Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, μετά από μία πολύωρη απολογητική διαδικασία, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του 15χρονου, ο οποίος θα κρατηθεί προσωρινά στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων της Κασσαβέτειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ενώ ούτε ο 28χρονος υπήκοος Αρμενίας φέρεται να ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Καλαμάτα: Προσωρινά κρατούμενος ο 15χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 28χρονο

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση είχαν επίσης συλληφθεί δυο ακόμα Έλληνες 18 και 21 ετών αντίστοιχα που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες καθώς και ένας 31χρονος Αρμένιος, για ψευδή κατάθεση στις αρχές και όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι την περασμένη Δευτέρα, αφού έλαβαν ρητή δικάσιμο.

Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε το dikastiko.gr, ότι μετά το περιστατικό, ο 28χρονος με καταγωγή από την Αρμενία που έπεσε θύμα μαχαιρώματος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου.


Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο 15χρονος που προφυλακίστηκε είναι γιος γνωστού βαρυποινίτη που εκτίει ποινή στη φυλακή για υπόθεση δολοφονίας δύο ατόμων, πατέρα και γιου το 2011, αλλά και για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών.

Με πληροφορίες από ertnews.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια