Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μενίδι: Οδηγούνται σε δίκη δύο άτομα για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα




Έχουν συλληφθεί δύο άνδρες



Περισσότερα από πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο από αδέσποτη σφαίρα του 11χρονου Μάριου στην αυλή σχολείου στο Μενίδι. Τώρα, φαίνεται ότι οι Αρχές έχουν φτάσει στους δράστες, που πρόκειται, μάλιστα, να οδηγηθούν σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.



Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί άνδρες που συνελήφθησαν, είχαν κληθεί νωρίτερα σε ανάκριση αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία και αφέθηκαν. Τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακουργηματική ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Τα στοιχεία της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το βράδυ της 8ης Ιουνίου 2017, όταν δηλαδή ο 11χρονος Μάριος έπεσε νεκρός, οι δύο άνδρες παρευρίσκονταν σε γλέντι κοντά στο Δημοτικό και πυροβολούσαν στον αέρα.






Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, η μοιραία σφαίρα βγήκε από το όπλο του ενός από τους δύο κατηγορουμένους.


«Ειδικότερα, στον ως άνω τόπο και χρόνο, ευρισκόμενος έξωθεν της επί της οικίας του, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που του επέτρεπε την πλήρη σκέψη, έκανε άσκοπη χρήση ραβδωτού πυροβόλου όπλου διαμετρήματος (Cal.) 9mm Parabellum (9X19) και ενώ γνώριζε ότι από τους άσκοπους αυτούς πυροβολισμούς του υπό συνθήκες άπνοιας εντός πυκνοκατοικημένης αστικής περιοχής, σε χρόνο με συχνή διέλευση πεζών και οχημάτων και ενώ σε απόσταση μικρότερη των δύο (2) χιλιομέτρων βρίσκονταν δημοτικό σχολείο στο οποίο διοργανώνονταν σχολική εορτή και ότι ενδέχεται κάποια από τις βολίδες του όπλου αυτού να σκοτώσει άνθρωπο», αναφέρει το βούλευμα.

Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια