Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tέσσερις φορές πυροβόλησε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης στην Πατησίων - Κινητά κατέγραψαν την επίθεση σε βάρος του


Ο Αρχιφύλακας πατέρας δύο παιδιών που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά με το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο το πρωί ήταν στο όχημα της Άμεσης Δράσης μαζί με δύο συναδέλφους του όταν δέχθηκαν την επίθεση από τους κουκουλοφόρους στην Πατησίων.

Το περιπολικό ακινητοποιήθηκε εξαιτίας της κίνησης και έγινε αντιληπτό από τους νεαρούς οι οποίοι άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα. Oι δύο συνάδελφοί του βγήκαν από το όχημα όμως εκείνος ήταν στη θέση του οδηγού τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και όπως φέρεται να είπε έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές για εκφοβισμό ώστε να μπορέσει να φύγει.

Στη συνέχεια έκανε ελιγμούς σε μία προσπάθεια να κινηθεί μερικά μέτρα μπροστά το όχημα ώστε να μην ακολουθήσουν οι δράστες.

Για το περιστατικό ο κύριος Αρχηγός έδωσε εντολή να ξεκινήσει πειθαρχική διερεύνηση ενώ και οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες κινητών τηλεφώνων όπου ακούγονται οι ήχοι από τους πυροβολισμούς, η επίθεση-καταδίωξη από τους κουκουλοφόρους και διακρίνεται η προσπάθεια του αστυνομικού που είναι στο όχημα να σωθεί κάνοντας ελιγμούς.




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλα η ΝΔ. Νομιμότητα μέχρι κεραίας ..... σε βάρος των αστυνομικών. Διαθεσιμοτητα στο άψε σβήσε, λες και χρηματίστηκαν ή σκότωσαν κάποιον. Στις αποφυλακίσεις βαρυποινιτών δεν βλέπω να μάζεψε κάτι. Ούτε στις αναστολές εγκληματιών που πάνε σύννεφο. Α ξέχασα ...θα το κάνει τα επόμενα 4 χρόνια, όταν ξαναγίνει κυβέρνηση. Μπε... εεεεε 21 Μάη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατευθειαν διαθεσιμοτητα...ωραιοι


Στο τέλος δεν θα βγαινουμε καν εξω στους δρόμους.