Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός έξω από strip club στη Συγγρού - Η καταγγελία 32χρονης




Η 32χρονη ανέφερε πως ένιωσε πόνο στα γενετικά της όργανα και πιθανόν ο 28χρονος να τη βίασε ή να προέβη σε άλλες ασελγείς πράξεις όταν δεν είχε τις αισθήσεις της μετά από την κατανάλωση ενός ποτού.  


Δικογραφία εις βάρος 28χρονου σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ακρόπολης, με την κατηγορία του βιασμού. Τον νεαρό κατήγγειλε 32χρονη η οποία υποστήριξε πως ζαλίστηκε μετά από κατανάλωση αλκοόλ και κακοποιήθηκε σεξουαλικά έξω από strip club της Συγγρού.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε μπαρ στα Μελίσσια βρισκόταν μια 32χρονη μαζί με συναδέλφους της και τον 28χρονο. Αφού κατανάλωσε ποτό το οποίο της προσέφερε μπάρμαν τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζει αμέσως ένιωσε αδιαθεσία και απώλεια μνήμης.


Στη συνέχεια αποχώρησαν όλοι μαζί με προορισμό strip club ο στη λεωφόρο Συγγρού. Η 32χρονη λόγω της αδιαθεσίας παρέμεινε στο όχημα και αποκοιμήθηκε ενώ οι υπόλοιποι μπήκαν στο κατάστημα. Όταν συνήλθε η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο 28χρονος βρισκόταν πολύ κοντά της.Όπως σημειώνεται στο κατηγορητήριο η 32χρονη ανέφερε πως ένιωσε αργότερα πόνο στα γενετικά της όργανα και πιθανόν ο 28χρονος να τη βίασε ή να προέβη σε άλλες ασελγείς πράξεις όταν δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 32χρονη πήγε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για εξέταση ενώ έδωσε και τα ρούχα της για να εξεταστούν.



Πηγή: www.reader.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια