Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mε τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε η Ένωση


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00΄ σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα και προβλήματα που διαπιστώθηκαν μετά την επίσκεψη της Ένωσης μας στα περισσότερα τμήματα της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης και αφορούν τους συναδέλφους μας. Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Εκφράσαμε την άμεση ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης, ενός εκ των πιο νευραλγικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας, καθώς και των Α.Τ. Σουφλίου, Α.Τ. Τυχερού και Α.Τ Φερών. Επιπλέον, έγινε ιδιαίτερη μνεία στο Α.Τ. Σαμοθράκης, όπου η κατάσταση για μια ακόμη φορά κρίνεται οριακή ως προς τις ελλείψεις σε προσωπικό, ενώ τονίστηκε και η ανάγκη πραγματοποίησης εργασιών βελτίωσης στο εν λόγω κτίριο. Αναφερθήκαμε στην επιβεβλημένη έγκαιρη ενίσχυση του Τ.Δ.Ε. Κήπων με ικανό αριθμό προσωπικού με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση της ταξιδιωτικής κίνησης εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Επισημάναμε, επίσης, τις παρούσες ελλείψεις διαφόρων υλικών που είναι απαραίτητα για να τελούν οι συνάδελφοί μας απρόσκοπτα το έργο τους. Συζητήσαμε για την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών που αφορούν την ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου στην Αλεξανδρούπολη και τη συνέχιση των προσπαθειών μας για τον κοινό αυτό σκοπό. Ενώ καταθέσαμε πρόταση ανασυγκρότησης του προσωπικού που απαρτίζει τη διμοιρία υποστήριξης, καθώς αρκετοί συνάδελφοι μας έχουν περάσει το προβλεπόμενο ηλικιακό όριο.


Τονίσαμε στον κ. Διευθυντή την ανάγκη για πιστή εφαρμογή των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν το ωράριο εργασίας, τα ρεπό, τις γονικές άδειες, καθώς και την εκτέλεση από τους νέους Σ/Φ και Σ.Φ.Ο.Χ. μόνο εξωτερικών Υπηρεσιών, όπως προβλέπεται, και να μην χρησιμοποιούνται σε Υπηρεσίες γραφείου.

Τέλος, για μια ακόμη φορά αναφερθήκαμε στην ανάγκη σωστής διαχείρισης του προσωπικού που υπηρετεί στην Διεύθυνση μας προς όφελος των Συναδέλφων μας.

Ο κ. Διευθυντής δεσμεύτηκε για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του να προχωρήσει στην άμεση υλοποίησή τους, στα δε υπόλοιπα να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς κατανοεί το δίκαιο των αιτημάτων μας. Επιπλέον, μας ενημέρωσε για τη συνέχιση των προσπαθειών του για ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα διευκολύνει την εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με την υπόσχεση για τη μελλοντική συνεχή και δημιουργική συνεργασία μας.




                                  

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος


 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος


 

 

 

 

 


                                                                                                    







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια