Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο αστυνομικός σκύλος LAIKA μύρισε τα ναρκωτικά


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών που πραγματοποιούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Κήπων και την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί και τελωνειακοί υπάλληλοι σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο προσήλθε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων για να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα μας, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του μετέφερε ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε στο κάτω μέρος του οχήματος ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη η οποία περιείχε (27) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 25.220 γραμμαρίων και (2) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 1.325 γραμμαρίων .

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων οι ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, χρηματικά ποσά, δύο συσκευές πλοήγησης και κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια