Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκπρόσωπος Τύπου Kυπριακής Aστυνομίας: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»!


Ανησυχητικές -αν μη τι άλλο- δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο νησί.

Ενώ η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες (7/4) ότι το μεγάλο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, ο Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 και στην εκπομπή «Weekend Pre-Game» με τον Αντώνη Κατσαρό, τόνισε ότι αφενός δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον τελικό και αφετέρου θύμισε ότι κάποτε αρνήθηκαν ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!


Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό, που μπορώ να μπω, είναι πως πέραν των δημοσιευμάτων δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όταν έχουμε, θα τοποθετηθούμε. Υπάρχουν πολλά δεδομένα, που πρέπει να αναλυθούν.

Δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο αριθμητικό. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν θα έρθουν οπαδοί, πόσοι κτλ. Και παλαιότερα ένας τελικός Κυπέλλου πετόσφαιρας (σ.σ. βόλεϊ) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είχε αποφασιστεί να γίνει στην Κύπρο, όμως αρνηθήκαμε και δεν έγινε ποτέ στην Κύπρο».







Πηγή: sport-fm.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια