Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αχαΐας: Προσφορά στον Πολίτη παρά τα όποια προβλήματα


Διαβάστε την ανακοίνωση:
 

Τις προηγούμενες ημέρες απασχόλησαν την κοινή γνώμη το στυγερό έγκλημα με την απώλεια ενός άνδρα μετά από 30 μαχαιριές που δέχθηκε στο σώμα του από τον δράστη στην Κάτω Αχαΐα και η απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας που έλαβε χώρα σε γέφυρα της Ολύμπιας Οδού στην περιοχή του Αιγίου. 

Και στα δύο αυτά περιστατικά η ανταπόκριση των Αστυνομικών που υπηρετούν στις τοπικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν άμεσες, καταλυτικής σημασίας και άκρως αποτελεσματικές. Στην περίπτωση της ανθρωποκτονίας στην Κάτω Αχαΐα οι Αστυνομικοί συνέλεξαν πληροφορίες και μαρτυρίες και σε λίγες μόνο ώρες ταυτοποίησαν τον μέχρι τότε άγνωστο δράστη, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στο Αίγιο οι Αστυνομικοί εντόπισαν την γυναίκα, την προσέγγισαν και την στιγμή που φαινόταν έτοιμη κι αποφασισμένη για όλα, την άρπαξαν κυριολεκτικά στον ¨αέρα¨ σώζοντας την. 

Μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται περίτρανα και από τα δύο αυτά πρόσφατα περιστατικά είναι ότι οι Αστυνομικοί της περιοχής μας δρουν άκρως επαγγελματικά, αδιαφορώντας για τον όποιο κίνδυνο, με απόλυτο σκοπό την προστασία του Συμπολίτη τους και την εφαρμογή των Νόμων. Αστυνομικοί που εργάζονται σε υπηρεσίες που η Πολιτεία θεωρεί ¨επαρχιακές¨ και τις έχει αφήσει παραμελημένες χωρίς το προβλεπόμενο προσωπικό, εξοπλισμό, οχήματα και μέσα, συνεχίζουν με αυταπάρνηση και προσωπικό ενδιαφέρον την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. 

Οφείλουμε για άλλη μια φορά να συγχαρούμε τους Συναδέλφους μας των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιάλειας, της Ομάδας ΔΙΑΣ Αιγίου και του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας για την προσφορά τους, παρά τα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες τους.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                       ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια