Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν παρέστη στην απολογία του ο πατήρ Αντώνιος – Πήρε προθεσμία μέσω των δικηγόρων του




Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της "Κιβωτού του Κόσμου"



Ενώπιον του ανακριτή ήταν να βρεθεί σήμερα (Τετάρτη 12/4) ο πατήρ Αντώνιος, για να απολογηθεί καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια.Ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, ενώ δεν παρέστη αυτοπροσώπως στην απολογία του.

Οι τρεις δικηγόροι του έφτασαν στον ανακριτή, πήραν τη δικογραφία και ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία 15 ημερών για να ετοιμάσουν την απολογία του.


Πατήρ Αντώνιος – Τα πλημμελήματα σε βάρος του

Η Εισαγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος στον πατέρα Αντώνιο και σε ακόμη 7 πρώην εργαζόμενους στην Κιβωτό του Κόσμου, για:
βαριά σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή,
επικίνδυνη σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή ,
απλή σωματική βλάβη κατά συρροή,
απειλή σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή,
έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή ,
ηθική αυτουργίας σε όλες τις παραπάνω πράξεις, που αφορά τον πατέρα Αντώνιο
και συνέργεια σε απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, που αφορά εργαζόμενο στην επαρχία

Σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία πέρασε αμέσως στα χέρια ανακριτή, και σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες για τα πλημμελήματα υπάρχει πιθανότητα να παραγραφούν, εφόσον οι συγκεκριμένες πρακτικές φέρεται να έγιναν από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2022.

Έπειτα από εισαγγελική έρευνα, διαπιστώθηκε πως υπάρχει πιθανότητα να έχουν τελεσθεί περισσότερες αξιόποινες πράξεις που αφορούν νέα πρόσωπα, όπως τρόφιμους και εργαζόμενους της “Κιβωτού του Κόσμου“.

Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια