Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α συμμετείχε στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα «αγάπης» για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συμμετείχε τη Δευτέρα 03/04/2023 και ώρα 16:00΄ στο φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Star Sport Club» Λ. Αλκυονίδων αρ.4 στην Βούλα, μεταξύ του «Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς» και της «Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης».

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ο κόσμος «αγκάλιασε» την εκδήλωση και αυτό φάνηκε από την αθρόα προσέλευση.

Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με την προφορά τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο όγκος των αγαθών που συγκεντρώθηκε για τη στήριξη του Κοινωνικό Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως ήταν ανέλπιστα μεγάλος, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί μπορούμε μέσα από αντίστοιχες δράσεις, να συνδράμουμε το έργο κάποιων δομών οι οποίες καθημερινά προσφέρουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και Διευθυντή Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» κ. Αντώνιο ΓΛΥΚΑ, ο οποίος ήταν ο συνδετικός κρίκος και η «ψυχή» της εκδήλωσης, χάρη στις ενέργειες του οποίου διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε αυτός ο αγώνας.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να στηρίζει όμοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν ανάγκη.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια