Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΑΚΠ Ηπείρου: Γενική Συνέλευση με αποφάσεις αντάξιες των προβλημάτων μας


Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

«Γενική Συνέλευση με αποφάσεις αντάξιες των προβλημάτων μας»

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την 24η Απριλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα ψυχαγωγίας του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωαννίνων.

Τα προβλήματα των πυροσβεστών στην περιφέρειά μας και σε όλη τη χώρα, εντείνονται και αυξάνονται. Οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στην πυροπροστασία της χώρας και τους εργαζόμενους του Π.Σ. με τις μετακινήσεις να έχουν γίνει καθημερινότητα, οι μεταθέσεις να συνεχίζονται αδιάκοπα για κάλυψη οργανικών κενών, οι προληπτικές επιφυλακές να παραμένουν το υποκατάστατο των ελλείψεων και για αυτή την αντιπυρική περίοδο, κ.λπ.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτερο όργανο του Σωματείου μας και όχι μια τυπική διαδικασία.

Η ενεργή και μαζική συμμετοχή σας, μπορεί και πρέπει να οδηγήσει σε λήψη αποφάσεων ώστε να αγωνιστούμε ενάντια στα όσα αρνητικά βιώνουμε.



ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:

· Τη μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων 5ετών, εποχικών και Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και κάλυψη όλων των οργανικών κενών με σημαντική αύξηση των εισαγομένων δόκιμων πυροσβεστών στην Πυροσβεστική Ακαδημία.

· Κατάργηση του νόμου 4662/2020 (κανονισμός μεταθέσεων, επιφυλακές κ.α.) και όλων των συναφών νομοθετημάτων, που υποβάθμισαν ακόμα περισσότερο το Πυροσβεστικό Σώμα και την Πολιτική Προστασία της χώρας.

· Ένταξη του επαγγέλματος μας στα Βαρέα, Επικίνδυνα και Ανθυγιεινά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και οικονομικά μας δικαιώματα

· Πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας για την Προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στα συμβάντα.

· Χρηματική αποζημίωση για την υπερωριακή εργασία και την εργασία κατά την διάρκεια Κυριακών και Αργιών, όπως ισχύει για όλους τους πολιτικούς δημόσιους υπαλλήλους.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ & Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια