Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβολισμοί - Περιστέρι: Στο στόχαστρο ο πρόεδρος των φορτοεκφορτωτών λαϊκών αγορών


Τι αποκάλυψε στην κατάθεσή του ο 53χρονος Ιρακινός πρόεδρος





Πανικός χθες τα ξημερώματα από απανωτούς πυροβολισμούς σε οικία στην οδό Αλοννήσου στο Περιστέρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

Στόχος το ένοπλου δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, το σπίτι όπου διαμένει ο Ιρακινός πρόεδρος του σωματείου φορτοεκφορτωτών λαϊκών αγορών. Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 03:10 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.


Ο δράστης πυροβόλησε εξωτερικά την διώροφη κατοικία, όμως μια σφαίρα τρύπησε το τζάμι της μπαλκονόπορτας στον 1ο όροφο και καρφώθηκε στον τοίχο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν δύο ακόμη οπές στον τοίχο πάνω από την κεντρική είσοδο.


Στο απέναντι πεζοδρόμιο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Περιστερίου βρήκαν τρεις κάλυκες από 9άρι πιστόλι. Ο 53χρονος πρόεδρος του σωματείου φορτοεκφορτωτών λαϊκών αγορών κατέθεσε πως υπήρχαν στο παρελθόν διαφορές με άλλο σωματείο φορτοεκφορτωτών, αλλά τις έλυσαν ειρηνικά και δεν πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με το εργασιακό του περιβάλλον.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που ανέλαβε την έρευνα, προσπαθεί να ρίξει φως στα αίτια της ένοπλης επίθεσης, αλλά και να εντοπίσει τον πιστολέρο.


Πηγή: www.vradini.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια