Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαρέβα Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τον εφοπλιστή Λασκαρίδη





Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Νέα Δημοκρατία με την οποία υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι "δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη", απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.



Ειδικότερα, από το κυβερνόν κόμμα αναφέρουν πως "κάποιοι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους", τονίζοντας πως "η κα Γκραμπόφκσι - Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών".


Η ανακοίνωση έρχεται σε απάντηση δημοσιευμάτων, όπως αυτό που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Documento.gr, που εμφανίζουν τη σύζυγό του πρωθυπουργού να είχε οικονομικές σχέσεις στο παρελθόν με τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη, πλοίο συμφερόντων του οποίου πιάστηκε από τις ιταλικές αρχές με 850 κιλά κοκαΐνη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το site διόρθωσε τη δημοσίευσή του, γράφοντας ότι "από παραδρομή αναγράφηκε στην πρώτη ανάρτηση ότι ο Πάνος Λασκαρίδης "είναι συνέταιρος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι". ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ είναι ότι εταιρεία Velvet Success που ανήκει στην οικογένεια Λασκαρίδη και φαίνεται να δραστηριοποιείται από τον Θανάση και όχι από τον Παναγιώτη Λασκαρίδη χρηματοδότησε την εταιρεία Zeus & Dione η οποία τότε ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι".
Η πλήρης ανακοίνωση της ΝΔ

Οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν "ρέστα" ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους.

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό.

Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών.

Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια