Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη αστυνομικού με κάνναβη: η φιλία με τράπερ και η συμμετοχή σε βίντεο κλιπ




Νέα στοιχεία φαίνεται ότι έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον αστυφύλακα που συνελήφθη μεταξύ άλλων για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 33χρονος μπορεί να υπηρετούσε σε τμήμα ασφαλείας όμως εμφανιζόταν, συχνά δίπλα σε γνωστό τράπερ, ενώ συμμετείχε και σε βίντεο κλιπ του.

Ο 33χρονος, φορώντας μαύρη κουκούλα για να μην τον αναγνωρίζουν, όταν δεν ασκούσε τα καθήκοντά του σε τμήμα ασφαλείας της Αττικής, φαίνεται ότι συμμετείχε σε βίντεο κλιπ δημοφιλούς τράπερ.

Ήταν μάλιστα τόσο κοντά στον τραγουδιστή σε πολλές εμφανίσεις του, που κάποιοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι εκτελούσε και χρέη συνοδού ασφαλείας.

Τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων έλαβαν πληροφορίες για έναν ιδιαίτερα γυμνασμένο αστυνομικό, ο οποίος διακινούσε ποσότητες κάνναβης. Ξεκίνησαν την έρευνά τους και κατέληξαν στον 33χρονο, για τον οποίο οι συνάδελφοί του δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συνάδελφοί του τον χαρακτήριζαν ιδιαίτερα εργατικό, καλό στη δουλειά του, αλλά ταυτόχρονα και ευκολόπιστο. Όλοι υποστηρίζουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί κάποια άλλη δραστηριότητα.

Συνέλαβαν τον 33χρονο σε ώρα υπηρεσίας, με το συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας, όταν πήγε σε έναν θείο του και του παρέδωσε οκτώ γραμμάρια χασίς.

Εκτός από τον συνάδελφό τους, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άλλα πέντε άτομα. Μεταξύ αυτών και ένας ειδικός φρουρός, με τον οποίο είχαν δουλέψει παλαιότερα στην ίδια υπηρεσία. Αυτός φέρεται να αγόρασε τα ναρκωτικά για προσωπική χρήση.

Κατά τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων εντόπισαν συνολικά:

• 2.536 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης
• 3 τρίφτες κάνναβης
• 3 ζυγαριές ακριβείας
• 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες.

Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη.


Πηγή: www.ant1news.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια