Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Βγήκε με άδεια από τη φυλακή και διέρρηξε ταξί


Στην αυτόφωρη σύλληψη 14 ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

2 άτομα για κλοπή. Πρόκειται για δύο άντρες, οι οποίοι αφού διέρρηξαν Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, χρυσή αλυσίδα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Στην κατοχή τους, κατά περίπτωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και αναδιπλούμενο μαχαίρι. Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε παραβιάσει άδεια κρατουμένου που είχε λάβει, χωρίς να επιστρέψει στο κατάστημα κράτησης ως όφειλε.
2 άτομα για περιπτώσεις υπεξαίρεσης οχημάτων.
4 άτομα καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 41χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (12) ετών και χρηματική ποινή για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών σε έδαφος κράτους μέλους της Ε.Ε. εκ κερδοσκοπίας.
6 άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.


Πηγή: thesstoday.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια